Human Insight België
Associate

+32 496803302
pvangeyt@human-insight.com

Paul van Geyt

Mijn klanten omschrijven me als een gepassioneerde executive coach met een uitgebreide ervaring met het coachen van leiders, senior management en high potential individuen. In deze veeleisende zakenwereld coach ik leiders en teams om elkaars verschillen te respecteren en te waarderen en om de hoge waarde van toewijding na te leven.

Teamcoaching start met het helder krijgen van een krachtige richtlijn voor de organisatie. Ik help leiders en hun teams om hun ware potentieel te vinden en help ze bij het ontwikkelen van sterke leiderschapsvaardigheden. Mijn persoonlijke ambitie is om generaties van veerkrachtige teams en professionals te ontwikkelen die er klaar voor zijn om om te gaan met de toekomstige uitdagingen.

Voordat ik een executive coach werd heb ik het eerste gedeelte van mijn carrière doorgebracht in de internationale bankenwereld, waar ik veel ervaring heb opgedaan in sales, marketing en human resources.

De laatste 15 jaar heb ik professionals en teams op allerlei verschillende niveaus van senioriteit, in een groot scala aan industrieën, waaronder professional services, FMCG, bankieren en verzekeringen, energie distributiecentra, onroerend goed en industriële productie, gecoacht.

Naast coachen kan ik zeer genieten van Afro-Latin muziek en zou ik graag mijn salsalessen en congapercussie weer oppakken. Tijdens mijn zakenreizen vind ik het altijd leuk om kleine, authentieke koffiezaakjes te ontdekken en als je dan ook nog andere gepassioneerde mensen kan ontmoeten, is dat het mooiste wat er is! 

The Two Traits of the Best Problem-Solving Teams - 2018