Strategische vraagstukken

Ontwikkel assessments voor strategische vraagstukken

Human Insight biedt ondersteuning bij verschillende complexe vraagstukken. Dit in de vorm van ontwikkel assessments of coaching. Deze assessments en bieden voor leidinggevende, teams, hele organisaties of individuen praktische handvatten om weerbaarder en wendbaarder te worden in een snel veranderende markt. Naast onze ontwikkel assessments werken we met verschillende strategische tools om onder andere gedragingen en bijdrages van mensen meetbaar te maken en te optimaliseren. 

Strategische vraagstukken waar wij bij ondersteunen

De onderstaande thema’s zijn complexe vraagstukken waarbij Human Insight individuen, teams en organisaties helpt en ondersteunt met praktische ontwikkel assessments, strategische tools, inzichten en mogelijk een ontwikkeltraject op maat.

Strategische diversiteit

Goede strategische diversiteit binnen een organisatie zorgt ervoor dat teamleden onder andere creatiever worden, elkaar uitdagen én aanvullen. Kortom: Diversiteit in een team zorgt uiteindelijk voor het efficiënter kunnen uitvoeren van de strategie.

Lees meer

Quality of Interaction

Onze Quality of Interaction-benadering helpt jou, managementteams, CxO’s en teams in het algemeen om een werkomgeving te creëren die is gebaseerd op vertrouwen en gewenst gedrag op de werkplek.

Lees meer

Zelfsturende teams

Human Insight heeft best practices en praktische handvatten ontwikkeld voor organisaties, leiders en medewerkers. Deze helpen hen om te kunnen werken met de inzichten die de zelfsturende teams benadering te bieden heeft.

Lees meer

Mission Driven Priorities

Het uitwerken van de strategie en de missie van een organisatie kan vrij eenvoudig worden bereikt, maar het is het uitvoerende deel dat lastig is. Human Insight ontwikkelde een praktische aanpak om de strategie sneller uit te voeren: Mission-Driven Priorities. Onze MDP-aanpak helpt de belanghebbenden van de organisatie om de strategische uitvoering te beheren.

Lees meer

Diversiteit en inclusie

Human Insight heeft de afgelopen tien jaar dit onderwerp onderzocht en best practices en praktische richtlijnen ontwikkeld om organisaties, leiders en medewerkers te helpen om te kunnen werken met de inzichten die de diversiteit- en inclusie-aanpak te bieden heeft.

Lees meer

Psychologische veiligheid

Samen met David Lewis en Alison Reynolds deed Human Insight onderzoek naar diversiteit binnen organisaties en de onderlinge relatie tussen psychologische veiligheid. Dit leidde tot de Qi Index, die wij succesvol inzetten bij organisaties om hen te helpen begrijpen wat er op dit moment speelt en ook om de gewenste toestand te creëren.

Lees meer

Team performance

Human Insight heeft de juiste assessments en tools om team performance meetbaar te maken en deze vervolgens te verbeteren. Werk op een efficiente manier aan high-performing teams, verbeter teamprestaties en verhoog de betrokkenheid onder je medewerkers.

Lees meer

Reorganiseren: hoe doe je dat?

Efficiënt reorganiseren? Hoe doe je dat? Een herstructurering is een complex proces, dat de sfeer, organisatie en haar medewerkers kan beïnvloeden.

Lees meer

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Wil je weten of wij jou kunnen helpen met een van de complexe vraagstukken binnen jouw organisatie? Of heb je interesse in een van onze ontwikkel assessments? Wij helpen je graag. 

Neem contact met ons op of bel ons direct op +31 (0)85 8229827.

Ook interessant

Certificatietrainingen

Certificatietrainingen

Zelf aan de slag met onze tools? Volg een certificatietraining en wordt professioneel opgeleid. Tijdens deze training wordt je opgeleid om onze tools in de praktijk in te zetten. Trainingen zijn online en offline beschikbaar. Ook bieden we inhouse trainingen aan.

Bekijk certificatietrainingen

Evenementen

Wij organiseren verscheidende evenementen. Van masterclasses tot gratis webinars en certificatietrainingen tot workshops. Wil je graag een van onze evenementen bijwonen, schrijf je dan in via onze evenementenpagina op onze website.

Bekijk evenementen
Businessgames

Business games

Ben je op zoek naar een interactieve sessie voor de ontwikkeling en groei van je team of organisatie? Of zou je graag businessgames willen verwerken in dit ontwikkeltraject? Wij bieden op maat gemaakte sessies aan op basis van jouw wensen als team of organisatie.

Meer over businessgames

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!