Trainingen

Diepgaande doch praktische workshops, certificatietrainingen en masterclasses die de assessments, concepten en methodieken van Human Insight te onderwijzen om zo mensen en organisaties optimaal in staat te stellen hun strategische doelstellingen in kaart te brengen en uit te voeren.

AEM-Cube certificatietraining

De AEM-Cube certificatietraining biedt coaches, consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de AEM-Cube assessment. De training bevat onder andere kennisoverdracht, business cases en uitleg over toepassingsgebieden om de organisatie en teamperformance inzichtelijk te maken en adequaat hierop in te spelen middels gebruik van de AEM-Cube assessment. Lees hieronder meer over wat de training precies inhoudt en wat de voordelen zijn om met de AEM-Cube assessment te werken.  

ACT-Cube certificatietraining

De ACT-Cube certificatietraining biedt consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de ACT-Cube assessment. De training bevat onder andere kennisoverdracht, business cases en uitleg over toepassingsgebieden om de cultuur en waardeketen binnen een team of organisatie inzichtelijk te maken en de kwaliteit van interacties tussen verschillende teams te visualiseren. Lees hieronder meer over wat de training precies inhoudt en wat de voordelen zijn om met de ACT-Cube assessment te werken.  

Strategic Doing Masterclass

Strategic Doing is een manier van werken om sneller de stap te maken van strategie naar gewenst resultaat, ontwikkeld door Purdue Universiteit in de Verenigde Staten. De masterclass biedt in 2,5 dag uitleg aan de praktische methodiek en de te volgen stappen om organisaties of instanties te begeleiden langs de Groei-Curve en is daarmee een ideaal framework om te gebruiken in samenwerking met de AEM-Cube. De methodologie wordt toegepast door gerenommeerde partijen zoals NASA, Lockheed Martin en Boeing. Lees hieronder meer wat de training precies inhoudt, wat dit voor jouw organisatie of business kan betekenen en hoe deze kan worden uitgebreid naar een volledige Strategic Doing certificatietraining om zo onderdeel te kunnen worden van het Strategic Doing netwerk.