Trainingen

AEM-Cube® Certificatietraining

De AEM-Cube Certificatietraining biedt coaches, consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de AEM-Cube assessment. De training bevat onder andere kennisoverdracht, business cases en uitleg over toepassingsgebieden om de organisatie en teamperformance inzichtelijk te maken en adequaat hierop in te spelen middels gebruik van de AEM-Cube assessment. 

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via
info@human-insight.com of bel 085 822 9827. 

AEM-Cube® Masterclass

De AEM-Cube Masterclass is bedoeld om onze businesspartners en klanten meer verdieping te geven in de AEM-Cube, de inzetbaarheid van de tool en alle andere vragen die onze businesspartners hebben. Wil jij graag meer te weten komen over de AEM-Cube, toepasbaarheid, terugkoppelgesprekken en wil je graag leren van de ervaringen van andere AEM-Cube practitioners? Tijdens deze dag zal Richard Robertson antwoord geven op alle vragen die u heeft over de AEM-Cube.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via
info@human-insight.com of bel 085 822 9827. 

Strategic Doing Masterclass

Strategic Doing is een manier van werken om sneller de stap te maken van strategie naar gewenst resultaat, ontwikkeld door de Agile Strategy Lab van Purdue University in de Verenigde Staten. De in-house masterclass biedt in 2,5 dag uitleg aan de praktische methodiek en de te volgen stappen om organisaties of instanties te begeleiden langs de Groei-Curve en is daarmee een ideaal framework om te gebruiken in samenwerking met de AEM-Cube. De methodologie wordt toegepast door gerenommeerde partijen zoals NASA, Lockheed Martin en Boeing. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat het ons weten via info@human-insight.com of bel 085 822 9827.