RPA-Cube Certificatietraining

RPA-Cube Certificatietraining

1 dag training + 1 dag zelfstudie

Offline/online

Met de RPA-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om deze strategisch assessment, dat resultaatgebieden van een functieprofiel in kaart brengt aan de hand van drie dimensies, in te zetten. Met de mogelijkheid om dit inzichtelijk te maken worden organisaties in staat gesteld het optimale uit elk individu, team en elke functie te halen.

RPA-Cube Certificatietraining

De RPA-Cube is het assessment dat speciaal ontworpen is om talent af te stemmen op resultaatgebieden en organisatiestrategie. Als zodanig bevordert de RPA-Cube een beter begrip van de resultaatgebieden van rollen en teams om te strategie optimaal uit te voeren. De blinde vlek en het onderbuikgevoel kan aan de hand van deze assessment inzichtelijk worden.

Ben je geïnteresseerd om met de RPA-Cube aan de slag te gaan? Dan is de RPA-Cube Certificatietraining de plek om te beginnen*. Deze training biedt jou alles wat je nodig hebt om de volgende dag de RPA-Cube in te zetten bij jouw klanten/medewerkers.

In verband met de coronacrisis laten wij de keuze voor een offline of een online sessie graag over aan de deelnemers die zich aanmelden. Een offlinetraining zal een gehele dag bevatten op een locatie in de Randstad waarbij de RIVM-richtlijnen gewaarborgd zullen worden. Wanneer de training online gegeven zal worden, zal dit in 2 delen zijn waarbij beide sessies ongeveer 3 uur zullen omvatten.

De training zal het eerste deel in het teken staan van de achtergrond, de theorie en de concepten die achter deze strategisch assessment schuilgaan. Na deze diepte introductie ligt de rest van de focus voornamelijk op oefeningen en diepgaande praktische discussies. Het tweede deel staat dan ook in het teken van data analyseren, terugkoppelingen geven, resultaatgebieden formuleren en dieper ingaan op verschillende businesscases. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een pilotproject om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze training en jouw persoonlijke pilotproject in de praktijk koppel je jouw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (online) presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk tot een besluit zijn gekomen dat je de concepten beheerst ben je officieel gecertificeerd en ontvang je jouw eigen RPA-Cube certificaat.

*Om deel te nemen aan de RPA-Cube Certificatietraining dien je al AEM-Cube gecertificeerd te zijn. Dit kan ook als combipakket (AEM-Cube en RPA-Cube) aangeschaft worden.

Details

Duur: 1 dag training, 1 dag zelfstudie

Tijd: 09:00 tot 17:00 uur (offline), 2 sessies van 3 uur (online)

Locatie: verschillend, zie hiervoor de evenementen pagina

Taal: Engels

Prijs: € 1.250,-* per persoon excl. BTW

**Wanneer offline inclusief: koffie/thee, lunch, één RPA-Cube assessment (pilotproject), training materialen, aanvullende sessie materialen. 

**Wanneer online inclusief: één RPA-Cube assessment (pilotproject), training materialen, aanvullende sessie materialen.