Qi Index Certificatietraining

Qi Index Certificatietraining

2 webinar sessies (3 en 2 uur)

Online

Deze assessment, speciaal ontwikkeld om organisaties meer houvast te bieden in de sterk veranderende wereld, is begin 2018 geïntroduceerd en meet kort gezegd de ‘veranderkracht’ van organisaties.

Tijdens deze hands-on certificatietraining zul je alles te weten komen over het in kaart brengen van de interactie (coginitieve diversiteit) en psychologische veiligheid tussen mensen in teams en organisaties. Door middel van de geboden inzichten zullen organisaties beter bestand worden tegen veranderingen. Leer dit alles direct van een van de onderzoekers en ontwikkelaars van de assessment, David Lewis.

De training zal je verder helpen begrijpen hoe je met klanten kunt omgaan bij het gebruik van de Qi-Index, om cultureel gedrag te ontdekken en hoe je de klant kunt coachen, raadplegen en verbinden op basis van de geboden inzichten van de Qi-Index. Daarnaast zal ook het ‘gewoonte’-programma met betrekking tot het faciliteren van culturele verandering aanbod komen.

De assessment is erop gericht om zaken te activeren en verandering te weeg te brengen, ontworpen om het volgende te ondersteunen en verbeteren:

  • Benaderingen van strategie uitvoering
  • Raad-ontwikkeling en team coaching
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Organisatie brede transformatieprogramma’s
  • Level 3 leiderschap coaching (voor leiders die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een omgeving waarin anderen goed kunnen leiden).

De Qi Index is ontwikkeld op basis van jarenlang praktijkonderzoek en is bekroond met publicaties in de Harvard Business Review (lees hier het artikel).

Details

Duur: 2 webinar sessies (3 uur en 2 uur)

Tijd: verschillend, zie evenementenpagina

Locatie: online

Prijs: € 1.250,- per persoon excl. BTW

Taal: Engels