AEM-Cube Certificatietraining

De AEM-Cube is de assessment die speciaal ontworpen is om individuen en teams in kaart te brengen en daarom bij uitstek geschikt is voor allerlei toepassingen van coaching en teamontwikkeling tot het ondersteunen van consulting op grote strategische vraagstukken.

Ben je geïnteresseerd om met de AEM-Cube aan de slag te gaan? Dan is de AEM-Cube Certificatietraining de plek om te beginnen. Deze cursus bied je alles wat je nodig heeft om de volgende dag met de AEM-Cube aan de slag te kunnen gaan. 

De eerste dag zal beginnen met de achtergrond, de theorie en de concepten die achter deze strategische assessment schuil gaat. Na deze diepte introductie ligt de rest van de focus voornamelijk op oefeningen en diepgaande praktische discussies. De tweede dag zal voornamelijk in het teken staan van data analyseren, terugkoppelingen geven en dieper ingaan op verschillende business cases. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een oefen-case (inclusief één AEM-Cube inclusief feedbackbeeld) om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze training en jouw persoonlijke oefen-case in de praktijk koppel je jouw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk hebben besloten dat je de concepten beheerst ben je officieel gecertificeerd, ontvang je jouw eigen AEM-Cube certificaat en mogen wij je onze partner noemen. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom in het Human Insight netwerk, inclusief de jaarlijks georganiseerde Practitioner Workshops en Partner Drinks.

Details

Duur: 2-daagse training 

Tijd: 09:00 tot 17:00 uur 

Locatie: verschillend, zie hiervoor de evenementen pagina

Prijs: € 1.750,-* excl. BTW

*Inclusief:  koffie/thee, lunch, oefen-case assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen, veelvuldige artikelen, AEM-Cube werkboek.

Online Academy

Onze nieuwste ontwikkeling, de Human Insight online Academy. Sinds 1 augustus 2018 is er de mogelijkheid om de AEM-Cube certificatie training online te volgen en via een eigen leerprogramma zo een gecertificeerde AEM-Cube gebruiker te worden. 

De online training bestaat uit 14 lessen met in totaal rond de 3 uur aan film. Naast de opgenomen lessen zijn ook alle business cases, artikelen, scripts en support materialen toegevoegd aan de online modules. 

Prijs: € 1.250,-* excl. BTW

*Inclusief: pilot-case assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen, veelvuldige artikelen, AEM-Cube werkboek en AEM-Cube certificaat.