AEM-Cube® Certificatietraining

AEM-Cube Certificatietraining

1,5 dag training + 1 dag zelfstudie

Offline/online

Ben je geïnteresseerd om met de AEM-Cube aan de slag te gaan? Dan is de AEM-Cube Certificatietraining de plek om te beginnen. Voor internationale coaches en consultants is de online Human Insight Academy ontwikkeld. 

Na de trainingsdagen waar diep wordt ingegaan op theorie én praktijk, voltooi je jouw persoonlijke oefen-case. Na een succesvolle terugkoppeling van het pilotproject ben je AEM-Cube gecertificeerd en heten we je welkom in ons internationale netwerk. Voor alle gecertificeerde practitioners organiseren we twee keer per jaar inspirerende Practitioner Workshops.  

Human Insight Academy

Onze nieuwste ontwikkeling is de Human Insight online Academy. Voor internationale professionals is er de mogelijkheid om het AEM-Cube certificatieprogramma online te volgen en via een eigen leerprogramma zo een gecertificeerde AEM-Cube practitioner te worden. 

De online training bestaat uit 14 lessen. Daarnaast zijn ook alle business cases, artikelen, scripts en support materialen toegevoegd aan de online modules. 

Prijs: € 1.750,-* excl. BTW

*Inclusief: pilot-case assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen, veelvuldige artikelen, AEM-Cube werkboek en AEM-Cube certificaat.