ACT - Cube training

De ACT-Cube is de assessment die speciaal ontworpen is om de organisatie cultuur en -waardeketens te visualiseren en meetbaar te maken waarmee organisaties in staat worden gesteld om duurzamere prestaties te kunnen leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

Bent u geïnteresseerd om met de ACT-Cube aan de slag te gaan? Dan is de ACT-Cube Certificatietraining de plek om te beginnen. Deze cursus biedt u alles wat u nodig heeft om de volgende dag met de ACT-Cube aan de slag te kunnen gaan. 

De eerste dag zal beginnen met de achtergrond, de theorie en de concepten die achter deze strategische assessment schuil gaat. Na deze diepte introductie ligt de rest van de focus voornamelijk op oefeningen en diepgaande praktische discussies. De tweede dag zal voornamelijk in het teken staan van data analyseren, terugkoppelingen geven en dieper ingaan op verschillende business cases. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een oefen-case (met een set aan ACT-Cube vragenlijsten inbegrepen) om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze training en uw persoonlijke oefen-case in de praktijk koppelt u uw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk hebben besloten dat u de concepten beheerst bent u officieel gecertificeerd, ontvangt u uw eigen ACT-Cube certificaat en mogen wij u onze partner noemen. Uiteraard bent u dan ook van harte welkom in het Human Insight netwerk, inclusief de jaarlijks georganiseerde Practitioner Workshops en Partner Drinks.

Details

Duur: 2-daagse training 

Tijd: 09:00 tot 17:00 uur

Locatie: verschillend, zie hiervoor de evenementen pagina

Prijs: € 1.250,- per persoon excl. BTW

*Inclusief:  koffie/thee, lunch, pilot-case assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen.