ACT-Cube® Certificatietraining

Met de ACT-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om de cultuur en waardeketens van een organisatie te visualiseren en meetbaar te maken zodat je organisaties in staat kan stellen om duurzamere prestaties te leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

ACT-Cube Certificatietraining

De ACT-Cube is de assessment dat speciaal ontworpen is om de organisatie cultuur en waardeketens te visualiseren en meetbaar te maken waarmee organisaties in staat worden gesteld om duurzamere prestaties te kunnen leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

Ben je geïnteresseerd om met de ACT-Cube aan de slag te gaan? Dan is de ACT-Cube Certificatietraining de plek om te beginnen*. Deze training biedt jou alles wat je nodig hebt om de volgende dag de ACT-Cube in te zetten bij jouw klanten/medewerkers.

In verband met de coronacrisis laten wij de keuze voor een offline of een online sessie graag over aan de deelnemers die zich aanmelden. Een offline training zal een gehele dag bevatten op een locatie in de Randstad waarbij de RIVM-richtlijnen gewaarborgd zullen worden. Wanneer de training online gegeven zal worden, zal dit in 2 delen zijn waarbij beide sessies ongeveer 3 uur zullen omvatten.

De training zal het eerste deel in het teken staan van de achtergrond, de theorie en de concepten die achter deze strategische assessment schuil gaan. Na deze diepte introductie ligt de rest van de focus voornamelijk op oefeningen en diepgaande praktische discussies. Het tweede deel staat dan ook in het teken van data analyseren, terugkoppelingen geven en dieper ingaan op verschillende businesscases. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een pilotproject (met een set aan ACT-Cube vragenlijsten) om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze training en jouw persoonlijke pilotproject in de praktijk koppel je jouw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk tot een besluit zijn gekomen dat je de concepten beheerst ben je officieel gecertificeerd en ontvang je jouw eigen ACT-Cube certificaat.

*Om deel te nemen aan de ACT-Cube Certificatietraining dien je al AEM-Cube® gecertificeerd te zijn. Dit kan ook als combipakket (AEM-Cube en ACT-Cube) aangeschaft worden.

Details

Duur: 1 dag training, 1 dag zelfstudie

Datum: dinsdag 29 september 2020


Tijd: 09:00 tot 17:00 uur (CEST) voor offline, in overleg voor online


Locatie: In de Randstad of online


Taal: Engels


Prijs: € 1.250,-** per persoon excl. BTW

**Wanneer offline inclusief: koffie/thee, lunch, pilotcase assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen. 

**Wanneer online inclusief: pilotcase assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen.