Human Insight Team

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden die Human Insight te bieden heeft, vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Geïnteresseerd om een Masterclass bij te wonen? Bekijk hier ons aanbod aan certificatie mogelijkheden, workshops en masterclasses.

Het team dat Human Insight een gezicht geeft is inmiddels verdeeld over drie landen en is hard bezig om het gedachtegoed over de wereld te verspreiden. Dit doen we met veel plezier en een fantastische groep mensen. Meer weten over het team? Klik op de persoon of neem direct contact met ze op via LinkedIn of mail. 

 Peter Robertson, Founding Partner 

Peter Robertson, Founding Partner Human Insight 

De bedenker en wetenschappelijke onderzoeker van de ecologische suite aan Human Insight tools. Heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek verricht naar complexe systemen en met name hoe groeiende organisaties floreren. Onder andere schrijver van; Escape from S-Catraz, Always change a Winning Team en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het onderzoek van David G. Thomson, Blueprint to a Billion. 

LinkedIn

[email protected]


 Rick Price, CEO 

Rick Price, CEO Human Insight 

De drijvende kracht achter Human Insight en de man met jarenlange ervaring in het opzetten van succesvolle organisaties en grootschalige programma's op het gebied van change management. 

LinkedIn

[email protected] 


sebastian-hamers

Sebastian Hamers, Business Development 

Komend uit een ondernemersfamilie en dit weten te combineren met een Master in Innovative Entrepreneurship and Business Development. Heeft een voorliefde voor alles wat met start-ups te maken heeft en zodoende gewerkt voor een incubatie programma in opdracht van Ministerie van Economische Zaken, PwC, de Baak, Philips Innovation Services en AKD, om midden- en kleinbedrijf te faciliteren in hun groei. Daarnaast een voorliefde voor lekker eten, wijn en golf. 

LinkedIn

[email protected]


richard robertson

Richard Robertson, Operations en kennisontwikkeling

Cum Laude afgestudeerd aan de universiteit van Leiden en beschikt over een Master in Psychologie. Heeft vervolgens de stap gemaakt om als programma manager voor Nyenrode Business Universiteit aan de slag te gaan. Hier heeft hij specialistische programma's  met succes gemanaged. Richard richt zich nu met name op het begeleiden van de klant tijdens het process, analyse en presenteert de uitkomsten van de tooling. Weet daarbij snel de juiste diagnose te stellen. 

LinkedIn 

[email protected]


Hattie Evans

Hattie Evans, Project Support UK

Hattie is verantwoordelijk voor het in goede banen begeleiden  van projecten bij corporate klanten in Groot-Brittanië en de Verenigde Staten. Gespecialiseerd in het runnen en managen van grootschalige projecten waarbij de Human Insight tools worden gebruikt om internationaal opererende bedrijven te analyseren. Een betere projectmanager is er niet! 

LinkedIn 

[email protected]