Team performance voorgoed verbeteren

Van low-performing team naar high-performing team

Een stroeve samenwerking, geen duidelijk doel of consensus, gebrek aan teamcommitment of verkeerde verwachtingen van elkaar; allerlei problemen waar teams van elke grootte mee te maken kunnen krijgen.

Komt dit je bekend voor, maar weet je niet waar je moet beginnen om deze problemen aan te pakken? Wij helpen je graag!

Bij Human Insight hebben we effectieve tools en assessments die teamprestaties verbeteren.

De invloed van leiderschap en teamontwikkeling op teamprestaties

Onderpresterende of ineffectieve teams zijn vaak het gevolg van niet-productief gedrag, gedemotiveerde mensen en een gebrek aan communicatie vanwege een onprettige en onveilige werksfeer. Hoewel misschien je eerste reactie, als leider, kan zijn om mensen hier direct op aan te spreken, is dit niet de juiste aanpak. Persoonlijke conflicten en niet-onderbouwde kritiek houden low-performing teams alleen maar in stand. Hoe navigeer je jouw team naar succes en welke leiderschapskills komen daarbij kijken?

Hoe onze aanpak teamprestaties beïnvloeden

Wij geven niet alleen praktisch en bruikbaar advies om van jouw team een high-performing team te maken. Voor elk team weten wij onze consulting precies op maat te maken, omdat wij team performance ook daadwerkelijk kunnen meten. Hoe doen wij dat? 

0 +
organisaties geholpen
0 +
jaar ervaring

Team performance meten met de AEM-Cube 360

Om team performance te meten, gebruik wij de AEM-Cube 360. Dit is één van onze performance tools die identificeert waar mensen in jouw team van nature aan bijdragen en hoe zij omgaan met groei en verandering.

Wij brengen met de AEM-Cube 360 niet alleen in kaart waar zij zichzelf van nature zien bijdragen, maar ook waar zij verwachten dat andere teamleden aan bijdragen. Wanneer we dit gemeten hebben en kunnen zien waar in het team mensen hun talent optimaal kunnen inzetten, verbinden wij deze kennis aan de teamstrategie om zo op een efficiënte manier teamprestaties te verbeteren.

Team Performance verbeteren met inzichten uit de AEM-Cube

Werken aan team succes door samenwerkingen te verbeteren

De inzichten uit de AEM-Cube 360 geven een boost aan de team performance doordat er onderling begrip en waardering ontstaat voor elkaars bijdragen aan deze performance. Bovendien maken wij deze team performance duurzaam doordat wij de dynamieken binnen het team meten en zo kunnen voorspellen hoe deze er in de toekomst uit zullen zien. Hoewel de samenstelling van het team kan veranderen, waarborgen wij dus hoe dan ook de kennis om een high-performing team te behouden.

Companies don't build great things, people within teams do."

Navigeer je team naar succes

Teamprestaties verbeteren aan de hand van de AEM-Cube. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Lees hier één van onze praktische voorbeelden, waarbij de AEM-Cube 360 is gebruikt om binnen een team bewustwording te creëren van ieders individuele natuurlijke bijdrage, van elkaars natuurlijke talenten en in hoeverre hun talenten eigenlijk wel pasten bij hun positie in het team.

SLIM-subsidie voor het mkb

De manier waarop we werken verandert, ook in het mkb, daarom is het belangrijk om je als bedrijf en werknemers te blijven ontwikkelen. Vanuit de overheid is er een subsidie beschikbaar gesteld, speciaal voor het mkb, namelijk: de SLIM-regeling.

Vergroot de wendbaarheid en de kansen van je organisatie en je mensen - ga voor een toekomstbestendig bedrijf met de SLIM-regeling.

Hoe vraag je de SLIM-regeling aan?

Bekijk het stappenplan hieronder om erachter te komen wanneer jij de subsidie kunt aanvragen en hoe dat in zijn werk gaat.

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Maak team performance meetbaar en verbeter vandaag nog je teamprestaties. Vergroot strategische diversiteit en benut talenten om te bouwen aan een high performance team.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een traject op maat.

Ook voor verdere vragen of andere vraagstukken staan wij voor je klaar.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!