Strategische solutions

Op zoek naar strategische solutions voor uzelf, uw team of organisatie? In een snel veranderende samenleving is het belangrijk om flexibel en daadkrachtig om te gaan met veranderingen. Makkelijker gezegd dan gedaan. We staan namelijk steeds vaker voor strategische uitdagingen.

Wij helpen u graag bij het vinden van passende oplossingen voor deze uitdagingen. Om succesvol te zijn, moet je continu blijven groeien.

Tools

Specifieke tools die wij in kunnen zetten als strategische solutions:

Services

Verschillende services en scans die wij inzetten om onder andere groei meetbaar te maken:

Strategic Growth Scan

Met de Strategic Growth Scan zorg je dat jouw bedrijf bestand is tegen schommelingen in de markt, meeveert met trends en weer voorop loopt qua vernieuwing. Er wordt op een unieke manier gekeken hoe de ‘gap’ tussen strategie en de uitvoering hiervan zo efficiënt mogelijk verkleint kan worden. Dit door het juist en op het juiste moment inzetten van medewerkers, kennis en middelen.

Talent Result Scan

De Talent Result Scan is een vervolg op de AEM-Cube. Net als deelnemers zijn resultaatgebieden ook te plotten door gebruik te maken van de AEM-Cube gedachtegoed. De Talent Result Scan neemt de deelnemers mee in het proces. Binnen dat proces worden de bijdrage van de deelnemer en de resultaatgebieden geplot op de AEM-Cube assen.

Thema's

Specifieke thema’s waar wij u bij kunnen helpen:

Als u zelf aan de slag wilt gaan met onze tools, kunt u bij ons een certificatietraining volgen. In deze training wordt u opgeleid om onze tools in de praktijk in te zetten. Deze trainingen zijn online en offline beschikbaar. Tevens bieden wij ook inhouse trainingen aan.

Wij organiseren verscheidende evenementen. Van masterclasses tot gratis webinars. Van certificatietrainingen tot workshops. Wilt u graag een van onze evenementen bijwonen, schrijf u dan in via onze evenementenpagina op onze website.

Bent u op zoek naar een interactieve sessie voor de ontwikkeling en groei van uw team of organisatie? En zou u graag businessgames willen verwerken in dit ontwikkeltraject? Wij bieden op maat gemaakte sessies aan op basis van uw wensen als team of organisatie.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Solliciteer direct!

Stuur direct een open sollicitatie of bekijk onze openstaande vacatures.

Vul je gegevens in, upload je motivatiebrief en CV en wij nemen binnen een week contact met je op.