Strategische oplossingen

Strategische tools en duurzame oplossingen

Op zoek naar strategische oplossingen voor jezelf, je team of organisatie? In een snel veranderende samenleving is het belangrijk om flexibel en daadkrachtig om te gaan met veranderingen. Makkelijker gezegd dan gedaan. We staan namelijk steeds vaker voor strategische uitdagingen.

Wij helpen je graag bij het vinden van passende oplossingen voor deze uitdagingen. Om succesvol te zijn, moet je continu blijven groeien. Neem snel contact met ons op om te kijken met welke strategische vraagstukken Human Insight jou kan helpen.

SLIM-subsidie voor het mkb

De manier waarop we werken verandert, ook in het mkb, daarom is het belangrijk om je als bedrijf en werknemers te blijven ontwikkelen. Vanuit de overheid is er een subsidie beschikbaar gesteld, speciaal voor het mkb, namelijk: de SLIM-regeling.

Vergroot de wendbaarheid en de kansen van je organisatie en je mensen - ga voor een toekomstbestendig bedrijf met de SLIM-regeling.

Hoe vraag je de SLIM-regeling aan?

Bekijk het stappenplan hieronder om erachter te komen wanneer jij de subsidie kunt aanvragen en hoe dat in zijn werk gaat.

Strategische tools

Interesse in een van onze strategische tools? Wil je weten met welke strategische vraagstukken wij jou kunnen ondersteunen? Wij helpen je graag. Plan direct een gesprek met ons in.

AEM-Cube

De AEM-Cube brengt in kaart hoe mensen van nature omgaan met verandering en groei.
De tool is gestoeld op meer dan 20 jaar onderzoek en helpt individuen, teams en organisaties wereldwijd om het groeipotentieel van mensen te identificeren en te koppelen aan strategie.

Lees meer

ACT-Cube

Om gezonde, duurzame groei en performance te kunnen realiseren zijn strategisch reactievermogen en veranderingsbereidheid essentieel. De ACT-Cube maakt deze twee begrippen op een unieke manier zichtbaar in businessunits van elke grootte, zoals (project)teams of afdelingen.

Lees meer

Qi Index

Versterk de psychologische veiligheid en strategische diversiteit binnen je organisatie en verbeter de kwaliteit van interactie tussen de mensen in je organisatie. Wees weerbaarder en wendbaarder in een snel veranderende markt. Bouw duurzame teams en verbeter individuele, team- en organisatieprestaties.

Lees meer

RPA-Cube

De RPA-Cube staat voor Result Positioning Area. Het is een strategisch assessment dat inzicht geeft in de resultaatgebieden van een team of een functie. Het wordt onder andere ingezet om vraagstukken over instroom, doorstroom, of verloop te begeleiden en om nieuwe of bestaande functies te beschrijven.

Lees meer

Groei-Curve

De Groei-Curve is een instrument dat eenvoudig inzichtelijk maakt in welke fase van groei een organisatie (of afdeling/dienst/product) zich bevindt en welke volgende fase zich zal aandienen. Met deze kennis kan een organisatie hierop inspelen, bijvoorbeeld door te interveniëren of te investeren, zodat de overgang naar een volgende fase succesvol(ler) zal verlopen.

Lees meer

Services en scans

Naast strategische tools bieden wij verschillende services en scans die wij inzetten om onder andere groei meetbaar te maken:

Strategic Growth Scan

De Strategic Growth Scan zorgt dat jouw bedrijf bestand is tegen schommelingen in de markt, meeveert met trends en voorop loopt qua vernieuwing. Er wordt gekeken hoe de ‘gap’ tussen strategie en uitvoering zo efficiënt mogelijk verkleint kan worden. Dit door het juist en op het juiste moment inzetten van medewerkers, kennis en middelen.

Meer informatie

Talent Result Scan

De Talent Result Scan is een vervolg op de AEM-Cube. Net als deelnemers zijn resultaatgebieden ook te plotten door gebruik te maken van de AEM-Cube gedachtegoed. De Talent Result Scan neemt de deelnemers mee in het proces. Binnen dat proces worden de bijdrage van de deelnemer en de resultaatgebieden geplot op de AEM-Cube assen.

Meer informatie

Survey as a Service

Met onze Survey as a Service kun je vragenlijsten op maat maken. Meet precies wat jij wil weten, van engagement tot performance en de huidige cultuur tot wat jouw medewerkers drijft.

Meer informatie

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Plan een gesprek in met Human Insight om de uitdagingen in jouw organisatie te bespreken en te horen waar Human Insight jou mee kan helpen.

Vul eenvoudig ons contactformulier in of bel ons direct op +31 (0)85 8229827.

Plan direct een meeting voor meer informatie

Plan een 30 minuten durende call in om te kijken of onze tools en assessments aansluiten bij jouw behoeften. Kies eenvoudig de gewenste taal en tool en plan een meeting wanneer jou dat uitkomt. 

Ook interessant

Certificatietrainingen

Certificatie trainingen

Zelf aan de slag met onze tools? Volg een certificatietraining en wordt professioneel opgeleid. Tijdens deze training wordt je opgeleid om onze tools in de praktijk in te zetten. Trainingen zijn online en offline beschikbaar. Ook bieden we inhouse trainingen aan.

Bekijk certificatietrainingen

Evenementen

Wij organiseren verscheidende evenementen. Van masterclasses tot gratis webinars en certificatietrainingen tot workshops. Wil je graag een van onze evenementen bijwonen, schrijf je dan in via onze evenementenpagina op onze website.

Bekijk evenementen
Businessgames

Businessgames

Ben je op zoek naar een interactieve sessie voor de ontwikkeling en groei van je team of organisatie? Of zou je graag businessgames willen verwerken in dit ontwikkeltraject? Wij bieden op maat gemaakte sessies aan op basis van jouw wensen als team of organisatie.

Meer over businessgames

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!