Oplossingen voor strategische uitdagingen

Op zoek naar oplossingen voor strategische uitdagingen voor uzelf, uw team of organisatie?
In een snel veranderende samenleving is het belangrijk om flexibel en daadkrachtig om te gaan met veranderingen.
Makkelijker gezegd dan gedaan. We staan namelijk steeds vaker voor strategische uitdagingen.
Wij helpen u graag bij het vinden van passende oplossingen voor deze uitdagingen.
Om succesvol te zijn, moet je continu blijven groeien.

 

Tools

Dit zijn de tools die kunnen helpen bij uw strategische vraagstukken. Klik op een tool voor meer informatie.

Solutions

Dit zijn de solutions die kunnen helpen bij uw strategische vraagstukken. Klik op een thema voor meer informatie.

 

Wat maakt onze kijk op oplossingen voor strategische uitdagingen uniek?

De Human Insight tools en solutions helpen organisaties om talent en strategie optimaal op elkaar af te stemmen. Zodoende om organisatiegroei in goede banen te leiden. Voornamelijk richten de tools  zich op het in kaart brengen van waar mensen binnen de organisatie optimaal renderen. Hierbij kijken wij specifiek naar verschillende onderdelen zoals strategische en cognitieve diversiteit binnen organisaties. Daarmee geeft de data die onze tools bieden realtime zicht op wat er zich afspeelt op verschillende lagen binnen de organisatie. Deze verschillende lagen zijn: 

  1. Organisatieniveau (culturele aspecten en organisatiestructuren);
  2. Businessunitniveau (samenwerkingskracht binnen en tussen businessunits die de waardeketen beslaan);
  3. Teamniveau;
  4. Individueel niveau.

Gerenomeerde internationale businessschools

Gerenommeerde internationale businessschools zoals London Business School, Nyenrode Business Universiteit en Purdue University werken veel met onze tools. Daarnaast hebben wij in samenwerking met deze businessschools veel best practices ontwikkeld. Zodat wij organisaties, managementteams, ondernemers, leidinggevenden en werknemers handvatten kunnen bieden die organisatie- en teamprestatie ten goede komen. Deze best practices in combinatie met onze tools helpen mensen om te reflecteren op hun eigen performance. Maar ook om feedback te geven aan collega’s. En bovendien om teamdynamieken in kaart te brengen. In combinatie met werkvormen zijn onze tools bijzonder krachtig materiaal om mensen te ontwikkelen. 

Waarom zijn de Human Insight tools en solutions zo uniek?

Het linkt de natuurlijke bijdrage van mensen aan de strategie van een organisatie. Andere psychometrische testen kijken met name naar hoe mensen communiceren met elkaar of hoe bepaald gedrag zich uit. Echter, zegt dit niets over performance. Daarentegen leggen wij met onze tools en solutions een directe link tussen performance van mensen, teams en de organisatie als geheel. 

Strategische inzichten ten behoeve van organisatie en teamprestatie

Elke organisatie groeit. Om deze groei in goede banen te leiden heb je de juiste mensen nodig om dit te managen. Kortom wij bieden met onze tools en solutions de handvatten om op een wetenschappelijke manier invulling te geven aan het belangrijkste goed van je bedrijf: de juiste mensen op de juiste plek.