Samenwerking met Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit van Nederland, opgericht in 1946 voor en door het bedrijfsleven. Door de succesvolle combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling hebben zij een zeer unieke plaats binnen de academische wereld.

Het Behavioural Cultural Governance programma is een van de executive programma’s waar de ecologische principes naar de praktijk worden vertaald. Daarbij wordt ook de suite van ecologische assessments zoals Groei-Curve, AEM-Cube etc. toegepast. Dit programma verbindt theorie en praktijk van good governance, behavioral economics en ecology als basis het laveren met complexe dilemma’s (zoals de profit-integriteits paradox) in commerciële bedrijven en organisaties voor social-profit, zoals overheid, onderwijs en gezondheidszorg bijvoorbeeld.

De samenwerking is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Zo worden de assessments niet alleen toegepast in diverse programma’s maar worden zij ook gebruikt om inzicht te geven in specifieke business cases en klantdilemma’s. We zien ernaar uit om deze succesvolle samenwerking iedere dag weer kwalitatief perfect te ondersteunen en verder te ontwikkelen.