Samenwerking met IBC

IBC is een organisatie gevestigd in Nederland en Duitsland. IBC positioneert zich als adviesbureau en wordt gezien als een partner in transitie.

IBC kiest voor drie business lines:

– Inspiring people

– Organizing excellence

– Engaging Customers

en levert hiervoor de consultants, methoden en programma’s die gebaseerd zijn op veranderings- en/of ontwikkelings- vraagstukken bij haar klanten.

Inspiring People

Het realiseren van een organisaties ambitie om mensgerichter te worden. Het ontdekken van het aanwezige leiderschap, de talenten en de inspiratiebronnen van de organisatie en identificeren waar dit voor kan worden ingezet, zowel op persoonlijk als op organisatorisch niveau. IBC levert hiervoor de consultants voor de advisering en/of interim vraagstukken, programma’s en coaching.

Organizing excellence

Het realiseren van een organisaties ambities organisatie om excellent te worden. Hierbij wordt gekeken naar het definiëren van verbeterprojecten.

Engaging Customers

Het realiseren van de organisaties ambitie om klantgerichter te worden. Hierbij worden de verbetermogelijkheden ontdekt en de verbeterprojecten gedefinieerd.

De samenwerking tussen IBC en Human Insight is begonnen bij het eerste contact met Peter Robertson in 2006/2007. Dit was tijdens een transitietraject bij de voormalig werkgever van onze IBC partner Thomas Pfeiffer. Human Insight begeleide daarbij het directieteam met een organisatieverandering en teamontwikkeling. Dit was ook de eerste ervaring met de AEM-Cube voor onze IBC partner. Tijdens een businesspartner-contentmeeting in 2017 hebben de wegen van IBC en Human Insight zich opnieuw gekruist, waarna tegen de zomer van 2018 de intentie uitgesproken is om samen de krachten te bundelen voor de Duitstalige markt.

IBC zal de Human Insight tooling gaan inzetten als support voor haar organisatieontwikkelings-trajecten en teamontwikkelings-programma’s. Daarnaast streven we gezamenlijk naar een uitbreiding van de Human Insight tooling in de Duitse markt.