Samenwerking met GITP

GITP richt zich op het bieden van inzichten en ontwikkeling voor mensen en organisaties. Door een combinatie van trainers, bedrijfspsychologen, adviseurs, coaches en assessmentdeskundigen heeft GITP de mogelijkheid om zeer brede kennis en expertise te bieden aan haar klanten. Hierdoor heeft GITP een uitstekende reputatie in de wereld van HRD adviesbureaus.

De samenwerking tussen GITP en Human Insight begon in 2003 met een gezamenlijke interesse in het creëren van betrouwbare tools voor zowel recruitment als assessment. Tijdens deze samenwerking zijn er meerdere onderzoeken opgezet en volbracht, een beduidend aantal artikelen geschreven, waaronder de validatie van Human Insight’s AEM-Cube.

In deze al lange en zeer positieve relatie is in de loop der jaren vaker gekeken naar het verbeteren van assessmentprocessen voor professionals. De assessments worden tegenwoordig voornamelijk gebruikt in het coachen en begeleiden van klanten van GITP, met de focus op carrière- en teamperformance vraagstukken voor individuen, teams en organisaties.

Voor onze toekomstige samenwerkingen kijken wij ernaar uit om de actieve dialoog aan te houden en verder te bouwen aan content en tooling. geformuleerd.

AEM-Assess

GITP heeft een aantal jaren geleden in samenwerking met Human Insight hun eigen assessment ontwikkeld, de ‘AEM-Assess’. De statistiek en onderliggende gedachtegang van deze nieuwe assessment zijn afkomstig van de al eerder bestaande ‘AEM-Cube’. De AEM-Assess is ontwikkeld voor GITP zodat deze strakker aansluit wanneer het gaat om assessment doeleinde en coaching, zo is de normgroep strikter en meer geoptimaliseerd om eventuele sociaal wenselijke tendenties tegen te gaan en zijn de uitkomsten wetenschappelijker geformuleerd.