Human Insight Nederland
Human Insight Solutions Coach

rreijn@human-insight.com

Ria Reijn

Nadat ik de studie Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht heb afgerond, ben ik meteen in het adviesleven gedoken. Na een aantal trainingstrajecten, bijvoorbeeld als trainer communicatievaardigheden, ben ik gestart bij Hay Group, een Amerikaans HR-adviesbureau, en hier heb ik echt het adviseursvak geleerd. Daar ben ik aan de slag gegaan met talent- en leiderschapsontwikkeling en heb ik executive programma’s vormgegeven voor internationaal opererende organisaties zoals KPN en Philips. Daarnaast heb ik executives persoonlijk begeleid middels individuele coaching en assessments.

Na mijn periode bij Hay Group ben ik aan de slag gegaan als leidinggevende bij een toonaangevend adviesbureau in de zorg, waarin ik talent- en leiderschapsontwikkeling mede heb opgezet en vormgegeven. Deze programma’s zijn met name ingezet bij organisaties met een complex ontwikkelvraagstuk. Hier heb ik één van de tools van Human Insight toegepast en heb ik zo Richard Robertson en Sebastian Hamers ontmoet. Na deze periode ben ik benaderd door Human Insight om samen met hen aan de slag te gaan om leiderschaps- en talentontwikkeling op de kaart te zetten en verder vorm te geven. 

Deze passie heb ik eigenlijk van jongs af aan al gehad. In mijn vrije tijd heb ik vroeger op hoog niveau mogen basketballen en op dit moment ben ik actief in de hockeyteams van mijn kinderen, die op hoog niveau spelen, en begeleid ik hen in de teamvorming om zo goede prestaties neer te zetten. De parallellen tussen beweging en leiderschap hebben mij altijd kunnen interesseren, en het belang van groei is dan ook iets waar ik grote waarde aan hecht.