Radoua Chaara

Human Insight Nederland
Projectmanager

rchaara@human-insight.com

Radoua Chaara

In 2020 heb ik mijn VWO diploma gehaald op het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Hierna ben ik direct begonnen met mijn huidige studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. Hoe krijg je mensen mee met veranderingen? Waarom mislukt dit weleens? Hoe houd je als organisatie rekening met invloeden vanuit de buitenwereld? Dit zijn verschillende vraagstukken waarbij we ons binnen de studie mee bezig houden.

Tijdens een activiteit van de studievereniging is mijn interesse in consulting, met name management consulting, gewekt. Deze groeiende interesse en mijn zoektocht naar een baan waar ik meer praktijkervaring op kan doen brachten mij bij Human Insight.

Binnen Human Insight werk ik als Junior Projectmanager. Dat houdt in dat ik de projectmanagers ondersteun en alles achter de schermen doe om het opleveren van projecten mogelijk te maken. In mijn vrije tijd sport ik graag, hou ik van een goed boek en besteed ik graag tijd met mijn vrienden en familie.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Solliciteer direct!

Stuur direct een open sollicitatie of bekijk onze openstaande vacatures.

Vul je gegevens in, upload je motivatiebrief en CV en wij nemen binnen een week contact met je op.