Paul

Human Insight België

Associate

+32 496803302

pvangeyt@human-insight.com

Paul van Geyt

Mijn klanten omschrijven me als een gepassioneerde geaccrediteerde executive coach met een uitgebreide ervaring met het coachen van leiders, senior management en high potential individuen. In deze veeleisende zakenwereld coach ik leiders en teams om elkaars verschillen te respecteren en te waarderen en om de hoge waarde van toewijding na te leven.

Team coaching start met het helder krijgen van een krachtige richtlijn voor de organisatie. Ik help leiders en hun teams om hun ware potentieel te vinden en help ze bij het ontwikkelen van sterke leiderschapsvaardigheden. Mijn persoonlijke ambitie is om generaties van veerkrachtige teams en professionals te ontwikkelen die er klaar voor zijn om, om te gaan met de toekomstige uitdagingen.

Voordat ik een executive coach werd heb ik het eerste gedeelte van mijn carrière doorgebracht in de internationale banken wereld, waar ik veel ervaring heb opgedaan in de sales, marketing en human resources.

Voor de laatste 15 jaar heb ik professionals en teams op allerlei verschillende niveaus van senioriteit, in een groot scala aan industrieën, waaronder professional services, FMCG, bankieren en verzekeringen, energie distributiecentra, onroerend goed en industriële productie, gecoacht.

Naast coachen kan ik zeer genieten van Afro-Latin muziek en zou ik graag mijn salsa lessen en conga percussie weer oppakken. Tijdens mijn zakenreizen vind ik het altijd leuk om kleine, authentieke koffie zaakjes te ontdekken en te bezoeken en als je dan ook nog andere gepassioneerde mensen kan ontmoeten, is dat het mooiste van de dag!