Human Insight Partner Materiaal

Bestel Human Insight Workshop materiaal 

Speciaal voor onze partners en klanten heeft Human Insight een online webshop in het leven geroepen. Middels deze pagina kun je meerdere producten bestellen die te gebruiken zijn tijdens workshops, teambegeleiding en feedback sessies waarbij de assessment resultaten worden besproken. Uiteraard gaat dit uitstekend gepaard met bijvoorbeeld terugkoppeling van AEM- en ACT-Cube resultaten.

Hoe werkt het?

Hieronder vind je een overzicht van instrumenten die je kunt bestellen met daarbij vermelding van prijs en informatie over het product. Heb je gevonden wat je wilt bestellen? Klik op de bestel uw producten knop. Je kunt eenvoudig een order digitaal "inschieten" door de stappen te volgende op het bestelformulier. Eenmaal jouw keuze gemaakt, klik dan op versturen! Je krijgt van Human Insight een bevestigingsmail wanneer je de producten per post worden toegestuurd. Een factuur wordt digitaal toegestuurd en je hebt de optie om via iDeal of middels bankoverschrijving te betalen. 

AEM-Cube Teamdynamics Booklet € 24,95

Bestel nu het Teamdynamics booklet

Drijfveren AEM-Cube en competenties Booklet € 24,95

Bestel nu het Drijfveren Booklet.

AEM-Cube Handleiding €25,95

Een beschrijvende handleiding over de AEM-Cube speciaal geschreven voor deelnemers. De handleiding is te gebruiken tijdens debriefs, 1-op-1 sessies met deelnemers en groepsbesprekingen. De handleiding wordt gepresenteerd in de vorm van een booklet en maakt gebruik van veel afbeeldingen en legt de principes uit van het AEM-Cube en Groei-Curve model.  

AEM-Poster A2 formaat 44,95

Gelamineerde A2 poster om te gebruiken tijdens team debriefs. De posters bevatten weergaven van de AEM-Cube (kubus) en de Groei-Curve. Zowel de AEM-Cube als de Groei-Curve zijn leeg. De posters zijn gelamineerd zodat er met een whiteboard marker op getekend kan worden.

Leverbaar in A2 format met matfinish.

Groei-Curve Poster €44,95

De Groei-Curve poster kun je bestellen om te gebruiken voor het plotten van teams. De posters zijn gelamineerd en daardoor kun je met een whiteboard marker stippen tekenen voor individuele data punten en spelen met verschillende kleuren betreffende feedback data. 

Gelamineerd in A2 format. Matfinish afgewerkt.

 

Teambuilder Placemat - € 9,95

De Teambuilder placemat fungeert als een soort business model canvas voor teams. Komt in A4 format en bevat de Groei-Curve en AEM-Cube afbeeldingen. Deelnemers kunnen op de linker helft individuele posities invullen en een overzicht vormen van wat er verwacht mag worden van de dynamiek binnen een team. De rechterkant van de Teambuilder plaat biedt ruimte aan organisatie- en teamdoelstellingen. Er is een blok voor het definiëren van taken en rolverdelingen binnen het team. Oftewel, wie doet wat aan de hand van AEM-Cube resultaten en gedefinieerde resultaatgebieden.

3D Kubus klein 54,95 - 10cm x 10cm x 10cm (inclusief verzendkosten)

3D print van een AEM-Cube met de mogelijkheid om een zelfbeeld en feedbackbeeld te laten printen van een persoon in 1 kubus. De 3D print wordt gemaakt door onze partner Shapeways. Houd rekening met een langere levertijd. Het printen en verwerken van de 3D kubus duurt minimaal 10 werkdagen. Hiervoor hebben wij de data (coördinaten) nodig van de desbetreffende persoon om zelf- en feedbackbeeld te kunnen plotten. 

3D Kubus groot € 99,95 15cm x 15cm x 15 cm (inclusief verzendkosten)

3D print van een AEM-Cube met de mogelijkheid om een zelfbeeld en feedbackbeeld te laten printen van meerdere teamleden in 1 kubus. De 3D print wordt gemaakt door onze printing partner Shapeways. Houd rekening met een verwerkingstijd van minimaal 10 werkdagen. Het is mogelijk om de zelf- en feedbackbeelden van maximaal 15 deelnemers erin te verwerken. Een aanrader voor managementteams!

 

3D Kubus Oefening Placemat 99,95 (inclusief verzendkosten)

Bestel een 3D kubus van de AEM-Cube met vooraf gedefineerde posities die correleren met 8 verschillende fasen. Je ontvangt een 3D geprinte kubus met de kleuren van de AEM-Cube die overeenkomen met de verschillende assen. Daarnaast zitten er ook 8 verschillende posities geprint in de 3D kubus. Ideaal om te gebruiken tijdens uitleg sessies en feedback begeleiding van teams en of 1-op-1 gesprekken. 

Consulting Pack 399

De consulting pack bevat alle instrumenten die je op deze pagina worden getoond. Hierbij ontvang je de volgende materialen:

3D kubussen voor uitleg inclusief placemat, AEM-Cube en S-Curve Posters gelamineerd, de Teambuilder placemat, boek de Ecologische leider, E-book Always Change A Winning Team

Sales Pack € gratis

Vraag de Human Insight sales pack aan. Wij sturen je gratis een reeks brochures, testimonials en presentaties toe die de Human Insight tooling en methode uitleggen. Daarnaast krijg je meer informatie over onze klanten en wat de tooling van Human Insight teweeg heeft gebracht in de vorm van waardeproposities. 

 

E-Book: Always change a winning team € 9,99

Bestel Always Change A Winning Team van Peter Robertson als E-Book.

Boek: De ecologische leider €24,95

Bestel het boek De Ecologische Leider geschreven door Peter Robertson.  

 

Human insight Business games

Collaboration game € 375

De collaboration game is ontwikkeld door David Briggs en heeft als doelstelling om groepen mensen beter met elkaar te laten samenwerken (collaborate). De business game komt in de vorm van een board game en er kunnen 8 personen per game aanschuiven om te spelen. Voordeel van deze game is dat teamdynamiek en samenwerking centraal staan. Ideaal om deze business game te koppelen aan de AEM-Cube resultaten bij een management- projectteam of business unit bestaande uit verschillende groepen mensen. 

De Collaboration game bevat:

boardgame met tekst en uitleg, AEM-Cube en Groei-Curve posters om te gebruiken tijdens de terugkoppeling. Tijdsinvestering 4 uur. 

Miracle Cure Business Game € 450

De Human Insight Miracle Cure business game is ideaal om groepen vanaf 12 personen te faciliteren. Deze business game heeft Human Insight speciaal geselecteerd zodat deelnemers op een "natuurlijke" manier de Groei-Curve ervaren tijdens het oplossen van een business game. Daarnaast is de game zo opgebouwd dat de natuurlijke bijdrage van personen tot uiting komen dat vervolgens teruggekoppeld kan worden aan de AEM-Cube resultaten en team profielen. 

De Miracle Cure business game bevat:

spelmaterialen, ondersteuning door Human Insight, AEM-Cube en Groei-Curve posters te gebruiken voor terugkoppeling, storyline business game en presentatie.  Tijdsinvestering 4 uur.

Wijnproeverij € 325

Een geheel verzorgde wijnproeverij waarbij er op een inspirerende en leuke wijze een link wordt gelegd tussen de AEM-Cube resultaten van teamleden en wijn. Ideaal om een managementdag af te sluiten. De wijnproeverij wordt gegeven door onze partner Wine-in-Person, Marcel van Raad (maximaal 12 personen)

Wijnproeverij bevat:

Uitleg, begeleiding en wijnen voor maximaal 12 personen. Voorbereiding en bespreking AEM-Cube teamplaat. Tijdsinvestering 1,5 tot 2,5 uur.