Human Insight
Sebastian Hamers

Human Insight Nederland
Partner & Lead Business Development

+31 (0)6 53611976
shamers@human-insight.com

Sebastian Hamers

Ik ben afgestudeerd in Innovative Entrepreneurship and Business Development aan de Universiteit Twente met een bachelor in Small Business and Retailmanagement. Vanuit huis heb ik een interesse ontwikkeld voor ondernemerschap en wat er bij komt kijken om een bedrijf succesvol te laten groeien.

Mijn interesse in dit thema is verder aangewakkerd doordat ik in contact kwam met een ondernemer die gelieerd is aan de Universiteit Twente en zich inzette om de patenten en technologieën die de universiteit naar buiten bracht op de markt te brengen. Hierna heb ik de stap gemaakt om voor een incubatieplatform te werken dat in het leven is geroepen om Midden en Kleinbedrijven verder te helpen groeien. Het platform, Programma Groeiversneller, was geïnitieerd door het Ministerie van Economische Zaken, PwC, AKD, De Baak management centrum, Philips Innovation Services en Port4Growth. Ik was verantwoordelijk voor de werving en selectie van ondernemers die een sterke groei wilden realiseren.

Tijdens deze periode heb ik enorm veel geleerd over de ins en outs van businessmodellen, het belang van goed functionerende teams en het belang van “werken aan je bedrijf en niet in je bedrijf”. Zo was ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het opzetten van een speciale reeks masterclasses voor de snelst groeiende bedrijven. Vraagstukken zoals internationalisering, groeifinanciering en het managen van groei en mensen waren de belangrijkste thema’s en hier is dan ook de link gelegd met Human Insight.

Wat ik in korte tijd heb geleerd van ondernemers en het managen van groei binnen organisaties past uitstekend bij het gedachtegoed van Human Insight. Wat mij het meest aanspreekt binnen Human Insight is de wijze waarop organisaties inzicht krijgen in hoe mensen optimaal kunnen bijdragen en een bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Binnen deze context houd ik mijzelf bezig met het verder uitbouwen van het bedrijf. Dit houdt in dat ik onze internationale klanten mag bezoeken en ons actieve businesspartner netwerk aan het uitbouwen ben. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd met familie en kan ik erg genieten van barbecueën, het strandleven en sporten.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!