Human Insight

Human Insight Engeland
Oprichter en Partner 

+44 7766917640
rprice@human-insight.com

Rick Price

Na een eerdere carrière als softwareontwikkelaar en projectmanager, ben ik aan de slag gegaan bij KMG als managementconsultant gespecialiseerd in IT en change management. Binnen deze functie lag de focus voornamelijk op de integratie van KMG en Peat Marwick, welke destijds net gefuseerd waren.

In 1995 heb ik mijn rol als partner daar opgezegd en heb ik mij samen met een paar collega’s ingekocht in het management van een consultancy voor projectmanagement. Dit nieuwe bedrijf specialiseerde zich in business change en heeft een paar van de grootste veranderprogramma’s gefaciliteerd met name binnen de elektriciteit en financiële sectoren in de eerste instantie in Europa, maar inmiddels ook in andere delen van de wereld.  Het bedrijf werd overgenomen in 1999. Tot 2002 heb ik daar de business consultancy en programma management afdeling geleid.

Ik ben één van de oprichters van Human Insight en heb daarbinnen veel verschillende rollen gekend, waaronder non-executive, business development en managing director. Tegenwoordig blijf ik betrokken bij Human Insight door middel van management ondersteuning en meedenken over strategische vraagstukken en ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd werk ik graag op de biologische boerderij van mijn zoon, waar we een zeldzaam varkensras houden, en lees ik graag politieke memoires en biografieën van corrupte zakenmensen.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!