Human Insight
Richard Robertson

Human Insight Nederland
Partner & Lead Content Development

+31 (0)6 515 501 45
rrobertson@human-insight.com

Richard Robertson

Cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in Sociale & Organisatie Psychologie en Economische & Consumenten Psychologie met een honours programma in leiderschap ben ik altijd geïnteresseerd geweest in hoe mensen, teams en organisaties functioneren en samen tot optimale resultaten kunnen komen.

Na een dubbele stage te hebben gedaan, eerst bij Change Logic, een change leadership consulting bedrijf in Boston, U.S., en daarna een stage als trainer en begeleider bij de Universiteit Leiden ben ik, met een eventuele PhD in het achterhoofd, aan de slag gegaan als programmamanager bij de Nyenrode Business Universiteit.

Hoewel dit een buitengewoon inspirerende en leerzame periode was, begon het ondernemersbestaan steeds meer te kriebelen en heb ik samen met mijn compagnon Sebastian Hamers ons bedrijf Forward Focus opgericht om me te concentreren op het coachen en begeleiden van young professionals en start-ups. Omdat we hierbij veelvuldig gebruik maakten van de AEM-Cube® en bijhorende concepten raakten we steeds meer aan de praat met Human Insight en zijn we steeds concreter betrokken geraakt om te helpen met het ontwikkelen en leveren van gezamenlijke producten en trainingen. Deze samenwerking is uitgegroeid tot een samenvoeging van beide bedrijven waarna ik partner werd bij Human Insight.

Binnen Human Insight houd ik me bezig met alles wat met content en productontwikkeling te maken heeft, van het schrijven van teksten tot het ontwikkelen van trainingen en e-learningmodules. Hiernaast ben ik actief als spreker rondom de thema’s van strategische diversiteit en organisatie-ecologie, als trainer in Executive Presence en heb ik nog altijd de wens om in de niet-te-verre toekomst een PhD-traject in te gaan.

Het merendeel van mijn tijd steek ik dan ook met veel plezier in ons bedrijf en het ontwikkelen en verrijken van de concepten. Daarnaast ben ik veel te vinden op de golfbaan, in de bioscoop of in een goed restaurant met vrienden en familie!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!