Human Insight
Charlotte Picavet

Human Insight Nederland
Senior Manager Leadership Development Programmes

cpicavet@human-insight.com

Charlotte Picavet

Ik ben afgestudeerd aan Universiteit Leiden in Applied Cognitive Psychology met specialisatiegebieden in Consultancy en User Experience. Tijdens mijn studie werd mijn fascinatie voor het menselijk denken en gedrag aangewakkerd: hoe kunnen we de wereld zo inrichten dat het ons natuurlijk functioneren complimenteert, in plaats van dat we ons constant dienen aan te passen aan onze omgevingen? Met die vraag in gedachten keek ik naar de systemen, producten en oplossingen om ons heen en dacht ik vaak: dit moet beter kunnen.

Als student ben ik actief geweest bij De Kleine Consultant waar mijn passie voor strategieconsultancy, projectmanagement en klantcontact is ontstaan. Het oplossen van complexe uitdagingen met het menselijke aspect in het achterhoofd geeft mij ontzettend veel energie. Momenteel fungeer ik als lid van de Raad van Advies voor de Leidse afdeling van deze organisatie. Hier merkte ik tijdens mijn coachingsessies met studenten dat het leggen van de focus op de krachten van mensen niet alleen henzelf, maar ook de organisatie kan laten floreren.

Deze ervaringen hebben mij naar Human Insight gebracht. Het optimaal benutten van het menselijk potentieel om een efficiënte en prettige werkomgeving te creëren sluit precies aan bij mijn eigen visie. Daarnaast is het omzetten van wetenschappelijk onderzoek naar praktische oplossingen om organisaties in verschillende groeifasen naar een hoger niveau te tillen voor mij de perfecte combinatie tussen mijn academische achtergrond en intrinsieke behoefte om echt impact te maken op de wereld. Binnen Human Insight houd ik mij onder andere bezig met projectmanagement, productonderzoek en customer experience onderzoek voor de website.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit met vrienden, ontwikkel ik mijn tekenvaardigheden of kijk ik slechte horrorfilms. Daarnaast laat ik mijn innerlijke nerd graag los op Comic Con of werk ik mijn animelijst af.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!