We create human solutions for growth

Over Human Insight

Human Insight verbindt mens en strategie. Onze visie is dat mensen wereldwijd meer kunnen bereiken als ze beter prioriteiten stellen, communiceren en samenwerken. Wij helpen ze daarbij.

Ons team werkt samen met organisaties en analyseert de sterktes van teams en individuen daarbinnen. Deze inzichten combineren wij en brengen strategische doelen in kaart. Dit maakt het mogelijk om gerichte, concrete tactieken en strategieën uit te voeren, risico’s te beperken en kansen optimaal te benutten.

Iedere organisatie is uniek, net zoals ieder team en individu. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en gaan daarom eerst het gesprek met je aan. Zo bepalen we hoe en waar we optimaal kunnen helpen en ondersteunen bij de groei van jouw organisatie.

Human Insight
Bouwen aan een ecosysteem met gewenste gedragingen

Onze missie

Dagelijks helpt ons team organisaties, individuen en teams om te bouwen aan een ecosysteem met de gewenste gedragingen.

Dit doen wij samen met een actief wereldwijd netwerk van adviseurs, coaches, docenten en onderzoekers. Zo levert Human Insight wereldwijd een bijdrage aan succesvollere organisaties. In onze ideale wereld zet iedereen natuurlijke talenten en bijdragen in in de juiste fase én op de juiste plaats binnen een organisatie. En juist hier zijn wij goed in!

Wij geloven dat je niet alleen succes creëert, succes creëer je samen.

Hier geloven wij in

Wij geloven dat je niet alleen succes creëert, succes creëer je samen. Daarom zijn wij er voor organisaties die durven te veranderen, durven te verbeteren en durven te vernieuwen. En voor teams en individuen die vooruit willen, willen groeien, beter willen worden of willen uitblinken. Wij combineren wetenschappelijk onderzoek en inzichten aan coaching en begeleiding. Hiernaast helpen wij om het potentieel binnen jouw organisatie te vinden en te benutten.

Wat maakt onze kijk op groei en transitie uniek?

Succes creëer je samen

Kom bij ons team

Dagelijks werken ruim 25 professionals vanuit Den Haag (Nederland) met veel passie aan de groei en transitie van organisaties, teams en individuen én hun persoonlijke bijdrage.

Wil jij ook deel uitmaken van dat team?

Wij helpen mensen uitvoeren door strategische prioriteiten en uitdagingen in kaart te brengen.

Hoe doen wij dit?

Wij doen waar wij goed in zijn en volgen onze eigen dromen en ambitie. Wij roepen organisaties, teams en individuen op om óók hetzelfde te doen. Dit doen wij onder andere met een reeks aan praktische webgebaseerde tools en oplossingen gericht op duurzame groei en prestaties.

‘Betere prioriteiten stellen, communiceren en samenwerken: kortom, het efficiënt uitvoeren van de strategie. Daar helpen wij organisaties bij.’

Wij brengen de strategische prioriteiten en uitdagingen in kaart en aan de hand van inzichten en handige tools bouwen we aan de uitvoeringscultuur. We identificeren de belangrijkste resultaatgebieden binnen jouw organisatie en koppelen hier de juiste mensen aan. Vervolgens gaan we gedragingen en samenwerkingen optimaliseren. En uiteindelijk brengen wij al deze inzichten in de praktijk.

Uitvoering

Bouwen aan een ecosysteem met gewenste gedragingen

Groei-Curve

Strategische prioriteiten en uitdagingen identificeren.

Lees meer over de Groei-Curve.

AEM-Cube

Mensen en belangrijkste resultaatgebieden afstemmen.

Lees meer over de AEM-Cube.

ACT-Cube

Bouwen aan een effectieve uitvoeringscultuur.

Lees meer over de ACT-Cube.

Strategic Growth Scan

Alle verkregen inzichten in de praktijk brengen.

Lees meer over de Strategic Growth Scan.

Qi Index

Gedragingen en samenwerkingen optimaliseren.

Lees meer over de Qi Index.

RPA-Cube

Belangrijkste resultaatgebieden identificeren.

Lees meer over de RPA-Cube.

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Plan een gesprek in om de uitdagingen in jouw organisatie te bespreken en te horen waar Human Insight je mee kan helpen.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!