Onze Human Insight Partners

Human Insight beschikt over een partnernetwerk bestaande uit professionals en specialiseren die gecertificeerd zijn om met de tools; AEM-Cube, ACT-Cube en Groei-Curve te werken. Bent u geïnteresseerd in ons partnernetwerk. Wilt u zelf partner worden, of wilt u meer weten over ons consultant netwerk, neem direct contact met ons op. Wij informeren u graag verder over ons netwerk.


BeBright

Accelerating innovation
BeBright, is een strategisch advies- en innovatie-bureau dat organisaties, teams en individuen wil laten groeien door ze te begeleiden, op te leiden en te ondersteunen bij persoonlijke- en teamontwikkeling. BeBright past de HI tools toe bij leiderschaps- en organisatieontwikkeling. De tools geven inzicht in individuen, teams en dynamiek tussen beide en vormen de basis voor een dialoog over gedrag, perceptie, valkuilen, ontwikkeling en samenwerking. De kracht van de tools is de mogelijkheid deze uitkomsten te bekijken vanuit de rol van betrokkenen en de strategische fase waarin een organisatie zich bevindt.

 Ellis Boerkamp

Ellis Boerkamp

 Ina Smittenberg

Ina Smittenberg

 Philip Idenburg

Philip Idenburg


Flexian Organisatieadvies

Een andere kijk op mens en organisatie
De wereld verandert in hoog tempo. Er worden daarbij voortdurend nieuwe eisen gesteld aan wendbaarheid van management en medewerkers. Flexian gelooft in de kracht van talenten en lerende organisaties: het verwerven van deze talenten en het ontwikkelen van mensen en teams. Resultaatgericht, zowel nationaal als internationaal. Daarom heeft Flexian Organisatieadvies gekozen voor een integrale aanpak van haar diensten. De mens staat daarbij centraal in alles wat wij doen. Onze consultants hebben allen hun eigen specialisme. Door de integrale samenwerking van de gespecialiseerde Flexian consultants met elkaar, kunnen wij organisatie helpen hun doelstellingen te bereiken. 

 Elmira Nijhuis

Elmira Nijhuis

 Frank de Beer

Frank de Beer


GovernanceQ


Advies voor bestuur, toezicht en stakeholders
GovernanceQ zet o.a. de AEM-cube om de drijfveren van raden van commissarissen en bestuurders inzichtelijk te maken. Veelal maakt dit onderdeel uit van een zelfevaluatie. Dit leidt tot verdieping en een completer beeld van de rolverdeling in de governance.

 

 Bart de Lange

Bart de Lange

 Puck Dinjens

Puck Dinjens

 Wendy de Jong

Wendy de Jong


Semco Style

Semco Style Institute
Semco Style Institute offers training programs for consultants, change makers and entrepreneurs who want to set free the adaptability, performance and entrepreneurship that is hidden inside every employee. Semco Style Institute was founded by Ricardo Semler and a team of entrepreneurs who developed a methodology to do this based on Semlers company Semco.

 

 Arko van Brakel

Arko van Brakel

 Farouk el Kodady

Farouk el Kodady

 Luuk Willems

Luuk Willems


Top Executive Care


Top Executive Care vergroot Business Agility
Top Executive Care heeft ervaren dat deze Business Agility start met het realiseren van Team Agility en Leiderschap Agility. Bedrijven moeten van anticiperen naar kansen pakken naar profiteren. Met onze programma’s gebeurt dat sneller en doeltreffender.

 

 

 Jeannette Samplonius

Jeannette Samplonius

 Jirko Bilik

Jirko Bilik

 Marc Pennartz

Marc Pennartz


Woosh5

Coachen en trainen op veerkracht
Woosh5 helpt organisaties wendbaarder te worden door hun mensen toegang tot een on- en offline Mental Gym te bieden waardoor ze hun veerkracht ofwel mentale fitheid versterken. Zowel met DoItYourself coaching als met behulp van personal coaches werken medewerkers actief aan hun persoonlijke ontwikkeling waardoor ze zich gesterkt voelen om de met dynamiek en onzekerheid gepaard gaande veranderingen het hoofd te bieden. Met positieve effecten op ziekteverzuim en productiviteit tot gevolg.

 

 Nicole van Baardwijk

Nicole van Baardwijk

 Yolanda Buchel

Yolanda Buchel


Xiel

Xiel

Psychology in Business
Xiel heeft als ondertitel 'Psychology in Business' omdat wij geloven in het naadloos samengaan van psychologie en bedrijfskunde in de advisering over selectie en ontwikkeling op individueel, team- en organisatieniveau. Concreet houdt dit in dat wij de context steeds leidend laten zijn in onze aanpak en ook onze adviseurs verenigen beide invalshoeken. Wij zijn deskundig op het vlak van assessments, leiderschapsvraagstukken en organisatieontwikkeling. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van zelfsturende teams waarbij wij werken volgens het gedachtegoed van Ricardo Semler en de wetmatigheden van de Growth Curve.

 

 Marc Boele

Marc Boele

 Pieter-Jil Pluimert

Pieter-Jil Pluimert