Human Insight klanten aan het woord

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Hieronder een lijst met klanten en referenties. Daarboven beschikt Human Insight over een reeks business cases die wij graag met u delen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

 

Martin Ewart, Scotland Country Manager voor Logica, voorheen HBOS and CEO Elision, verteld meer over zijn ervaring met Human Insight, de aanpak en de toepassing van de verschillende tools.


 Ron Linssen, Managing Partner Quantra

Ron Linssen, Managing Partner Quantra

Quantra is een sterk groeiend bedrijf en wij hebben als directie het afgelopen jaar veel tijd gestopt om leiding te geven aan onze volgende groeifase. Voor een management consultancy organisatie als Quantra is daarbij een zorgvuldige balans in talenten binnen de organisatie essentieel, net als het zeer pro-actief stimuleren van mensen in de richting en met het tempo dat op de individu is afgestemd.

Human Insight heeft samen met Quantra in kaart gebracht hoe wij de talenten van onze mensen optimaal kunnen benutten, zodat dit zowel de organisatiegroei faciliteert als de persoonlijke groeidoelen adresseert. Met het oog op groei hebben wij ook kunnen bepalen welke mensen onze organisatie komen versterken in de toekomst. Kortom, de talenten van onze mensen worden op dit moment optimaal benut en ingezet voor het behalen van onze groeidoelstellingen. Een dergelijk traject kan ik elke ondernemer aanraden om te doen omdat het helpt de goede dingen te doen maar ook de bekende valkuilen te vermijden.


 Martin van Dongen, Managing partner Quantra 

Martin van Dongen, Managing partner Quantra 

Human Insight heeft ons geholpen met het in kaart brengen van waar de mensen van Quantra goed in zijn. Hierdoor hebben we een duidelijk inzicht gekregen waar iedereen optimaal tot zijn recht komt binnen de organisatie en waar zij optimaal waarde creëert voor onze klanten. Als consultancy bedrijf op IT vlak is dit van cruciaal belang om tezamen met de klant tot co-creatie te komen. Met de analyse van Human Insight hebben wij een duidelijk beeld gekregen van hoe onze klanten ons percipiëren en waar wij als organisatie rekening mee moeten houden om gezond te blijven groeien. Een dergelijke exercitie kan ik elke ondernemer en managementteam aanraden.

Quantra

 Fredo Schotanus, senior consultant Significant 

Fredo Schotanus, senior consultant Significant 

De AEM-Cube is onderscheidend ten opzichte van soortgelijke denkmodellen door onder andere inzicht te geven in teamdiversiteit benodigd voor innovatie en hoge team performance. Een bijkomend voordeel is dat de achterliggende theorie van de AEM-Cube onafhankelijk van de cultuur van het land en bedrijf is. Wij gebruiken de AEM-Cube om inzicht te krijgen in de voorkeuren van teammedewerkers. Hiermee bepalen we of er aandachtspunten zijn voor teams/afdelingen en/of samenstellingen aangepast kunnen worden in verschillende fases van projecten.

Significant

“Working with the Human Insight tools and approach was an eye opener. It helped to surface, legitimise and address much that had been holding us back in the past from achieving our change goals. We were able to go faster, deeper and deliver more”. Whilst the tools aid understanding of complex interactions they are simple to use and straightforward to understand, this was key in getting teams to pick them up and use them.”
— Keith Harper, Space Programma Manager

BT Global Services power of the AEM-Cube
Over 40 teams have worked with the AEM-cube®, over 1000 AEM-cubes® have been processed and have enabled us to create additional business intelligence by identifying leadership patterns, graduate and employee methods of engagement, recruitment and loyalty schemes within Global Services of BT.
— Emma Heath, O&MD consultant BT Global Services

Downloads 

Hieronder bevinden zich meerdere documenten die u als gebruiker, klant of als business partner kunt downloaden. Een reeks documenten gebruikt Human Insight ook tijdens workshops en masterclasses. Als u op zoek bent naar specifieke informatie, dan raden wij u aan om contact op te nemen via het contactformulier

Workshop & Masterclass downloads

 Download lege AEM-Cube en Groei-Curve afbeeldingen

Download lege AEM-Cube en Groei-Curve afbeeldingen

 Download Presentatie sheets stoelenoefening

Download Presentatie sheets stoelenoefening

 Download beschrijvende presentatie AEM-Cube en S-curve uitleg

Download beschrijvende presentatie AEM-Cube en S-curve uitleg

 Download whitepaper rondom AEM-cube: een succesvolle methode voor de ideale teamsamenstelling

Download whitepaper rondom AEM-cube: een succesvolle methode voor de ideale teamsamenstelling