De volgende fase van uw bedrijf

Ambitieuze groeiplannen hebben tijd, aandacht en financiën nodig om hierin de volgende stap te kunnen zetten. Echter, om de organisatie voor te bereiden op de volgende stap is er veel winst te behalen op de juiste bezetting van uw medewerkers en het optimaal benutten van de talenten die zich in uw organisatie bevinden. Zitten uw mensen op de juiste plek? 

Human Insight beschikt over een reeks tools die afdelingen, teams en individuen optimaal laten renderen. Begeleid uw bedrijf en organisatie naar de volgende! Bekijk hieronder waarmee wij u precies kunnen helpen. 

Innovatie

innovate.001.jpg

Innovatie is cruciaal voor elke organisatie om continuïteit van uw bedrijf te garanderen en waarde te creëren voor uw klanten.

Human Insight helpt u om innovatie als vaste component op de organisatieagenda te krijgen en te houden.

Groei

Groei.001.jpg

Geef leiding aan groei, manage de fase waarin uw organisatie zich op dit moment bevindt en bereidt u voor op de volgende groeifase. 

Bekijk hieronder wat wij u kunnen bieden om leiding te geven aan groei!

Performance

performance.001.jpg

Beschikt uw organisatie over de juiste Key Performance Indicatoren? Creëer een omgeving en cultuur waar performance centraal staat.

Lees hieronder meer over Organisational Performance.Organisational performance 

forward focus organisatiescan

Is de organisatie klaar voor verandering? In welke fase van groei verkeerd de onderneming? In hoeverre loopt dit synchroon met de lange termijn doelstellingen van het bedrijf. Hoe waarderen mijn klanten en personeel de organisatie, producten en services? Dit zijn een aantal vraagstukken die wij middels de Organisational Performance in kaart kunnen brengen voor u. Vanaf € 5.695-- ex.btw

De voordelen van onze Organisational Performance methodiek:

  • In een kort tijdsbestek (enkele dagen) een duidelijk beeld of uw bedrijf klaar is voor (verandering) de volgende fase van groei 
  • Actie gerichte handvatten om van strategische planning over te gaan naar executie 
  • Duidelijk beeld hoe uw producten en diensten worden gewaardeerd door stakeholders, klanten en medewerkers
  • Hoe waarderen uw medewerkers uw bedrijf en de manier waarop er dagelijks leiding wordt gegeven

Business unit analyse

Beschikt uw organisatie over meerdere business units? Middels de ACT-Cube tool kunnen wij een heldere analyse maken of de verschillende businessunits optimaal renderen. Hierbij krijgt u een helder beeld of de waardeketen binnen uw bedrijf optimaal rendeert, een duidelijke diagnosestelling en actiegerichte conclusies. 

Prijzen zijn afhankelijk van de organisatieomvang en het aantal business units. 

De voordelen van een business unit analyse:

  • Snel en eenvoudig een cultuurscan van uw organisatie
  • Een visuele weergave van de "witte vlekken" binnen uw organisatie en waardeketen
  • Hoe scoren business units elkaar en welke acties moeten worden ondernomen zodat er een optimale waardeketen ontstaat
  • In kaart brengen performance gebieden van verschillende business units 
  • In lijn brengen van business strategie en executie van korte- en lange termijn doelstellingen

 Strategische sessie gepland? Combineer dit met een AEM-Cube wijnproeverij experience. Klik op de foto voor meer informatie.

Strategische sessie gepland? Combineer dit met een AEM-Cube wijnproeverij experience. Klik op de foto voor meer informatie.

Binnenkort een managementdag of strategisch sessie gepland met uw team of gehele organisatie? Bekijk ook eens onze AEM-Cube wijnproeverij en combineer strategie met een inspirerende teambuilding experience.