Human Insight Associate

+31 (0)6 533 608 97

marcpennartz@topexecutivecare.nl

Marc Pennartz

“Inzicht leidt tot ontwikkeling.”

Mijn nieuwsgierigheid is groot. “Leven en groeien doet mij boeien”; vooral mensen. Na mijn studie geneeskunde werkte ik enige jaren als arts-assistent in het Antonie van Leeuwenziekenhuis en als Medisch Adviseur van alarmcentrale EuroCross International. In 1991 stapte ik in een partnership bij Medisch Consult. De ondernemer in mij leidde tot het opzetten van de eerste geprivatiseerde Arbodienst met dezelfde naam, waarna ik mij specialiseerde tot bedrijfsarts en eigenlijk uiteindelijk ontwikkelde tot ‘arts voor vitaliteit’.

Executive- en Teamcoach

Naast directeur/eigenaar van Medisch Consult ben ik Managing Partner van Top Executive Care, een management adviesbedrijf sterk in executive- en teamcoaching, opgericht in 2000. Ik richt mij samen met mijn collega’s op het verband tussen leiderschap, vitaliteit en persoonlijk functioneren van topmanagers, professionals en bestuurders.

Groei & ontwikkeling

Het is prettig en dankbaar om mijn kennis, ervaring en intuïtie op een mensgerichte en integere wijze in te zetten. Zij vormen de sleutel tot positieve beïnvloeding die tot blijvend en duurzaam resultaat leidt.

Een resultaat dat leidt tot verdere groei en ontwikkeling persoonlijk maar ook van teams en organisaties. In de huidige VUCA wereld is “people first” vaak niet haalbaar. “People have to follow” en die brug slechten we. In kortere tijd en met meer resultaat dan verwacht, leidend tot een duurzame groei in een hechte en positieve verbinding met elkaar en met de omgeving.

Met mijn vrouw woon ik in Naarden en onze beide dochters zijn net uitgevlogen.