Human Insight Nederland
Business Developer

mcoello@human-insight.com

Magali Coello

Wat hebben mensen en organisaties nodig om hun potentieel volledig te ontplooien? Moeten ze verkennen, leren, veranderen, doen, ontdekken, organiseren? Hoe kunnen ze daar komen terwijl ze genieten van de ervaring? En hoe kunnen we helpen en samen groeien?

Dit zijn vragen die me bezig houden met leren en nieuwe uitdagingen aangaan in verschillende landen en culturen.

Opgroeien in Mexico en Nederland in een proactieve, internationale en ondernemende familie heeft me geholpen nieuwe uitdagingen aan te gaan, globaal te denken en lokaal te handelen.

Bij het werken in grote en kleine organisaties, terwijl ik tegelijkertijd Marketingcommunicatie, Documentaire Film en Onderwijswetenschap studeerde, heb ik een strategisch basiskader ontwikkeld waarmee ik situaties met een innovatief en praktisch perspectief kan benaderen terwijl ik geniet van mijn werk.

Mijn eigen ervaring met het oprichten en laten groeien van een bedrijf is de bron van praktisch leren met persoonlijke voldoening door het innoveren, creëren en trainen van succesvolle teams.

Door met Human Insight samen te werken, is mijn volgende stap om bedrijven te helpen groeien en tegelijkertijd het natuurlijke talent van mensen te ontwikkelen, in openbare en/of particuliere organisaties.