Human Insight Nederland
Data-analist

kvandenhoogen@human-insight.com

Koen van den Hoogen

Na mijn middelbare school ben ik via twee tussenjaren waarin ik in Azië heb rondgereisd, aangekomen bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam voor Economie en Bedrijfseconomie. Hoewel dit een interessante studie was, miste ik iets. Ik heb mijn propedeuse in het eerste jaar behaald en ben toen overgestapt naar Psychologie in Leiden. Hier ben ik beter op mijn plek en kijk inmiddels naar de verschillende mogelijkheden voor een master. Er zijn echter heel veel interessante opties!

Bij Human Insight bekleed ik de positie van Data-analist, vanuit mijn statistische kennis opgedaan bij Economie en Psychologie. Het is de voor mij langverwachte koppeling tussen de theorie op de universiteit en de praktijk binnen dit bedrijf, dat dit werk ontzettend interessant maakt.

In mijn vrije tijd ga ik – als echte Hagenees – het liefst elke dag naar het strand. Ook ben ik graag op reis en voetbal ik fanatiek drie keer in de week.