Human Insight Nederland
Projectmanager

kcoenraads@human-insight.com

Kim Coenraads

In mei 2020 heb ik mijn Associate Degree opleiding Small Business & Retail Management behaald bij NHL Stenden. Tijdens deze opleiding merkte ik dat naast mijn interesse voor ondernemen ik ook gefascineerd ben in besturen en voornamelijk de menselijke en maatschappelijke kant die daarbij komt kijken. Door deze interesse heb ik ervoor gekozen om verder te studeren binnen de Sociale Wetenschap. Op dit moment ben ik student Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. In deze opleiding leer ik hoe de wisselwerking tussen mensen soms zorgt voor onverwachte effecten in organisaties en de samenleving.

In 2021 ben ik begonnen bij Human Insight omdat ik ervaring op wilde doen in het vakgebied wat past bij mijn opleiding. Toen ik bij Human Insight terecht kwam vielen alle puzzelstukjes met betrekking tot het stukje menselijke, maar ook het stukje organisatie op zijn plek. Bij Human Insight ondersteun ik verschillende werkzaamheden met betrekking tot projectmanagement, communicatie, administratie en klantcontact.

Buiten werk en studie om breng ik graag mijn vrije tijd door met vrienden en familie. Of het nou op het terras, op vakantie of gewoon lekker thuis is maakt niet uit. Als het maar gezellig is!