Human Insight Nederland
Human Insight Solutions Coach

jmartens@human-insight.com

Joris Martens

Mijn missie is om organisaties te leiden naar een duurzame toekomst. Klanten omschrijven mij als scherp, betrokken en vindingrijk. Samengevat help ik teams en leiders wendbaar te zijn, wat betekent dat we continu leren en ons kunnen aanpassen aan de snel veranderende omgeving. Ik ben adviseur, facilitator, trainer en executive coach.

Mijn roeping heb ik gevonden tijdens mijn studie Kaospilots. De naam vertelt het verhaal; met een divers team kunnen surfen op de golven van chaos. Daar ligt het creatief vermogen om te innoveren en diepgaand te leren.

De afgelopen 15 jaar heb ik mij gericht op organisatieontwikkeling, de laatste zeven jaar is mijn focus verschoven naar leiderschap en ‘agile’ werken. Ik heb grote organisatie ‘transformaties’ geleid en kleinere organisaties begeleid. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik groepen op strategisch en operationeel niveau een flinke stap verder kan brengen.

Werk is voor mij de belangrijkste vorm van betekenis; daarnaast ben ik actief als berggids, drummer en houd ik ervan om lange afstanden te fietsen.