Human Insight United States
Associate

johndmorley2000@gmail.com

John Morley

Herkaderen, opnieuw mixen, hergebruiken, regenereren

Sinds het midden van de jaren 2000 ben ik herhaaldelijk gevraagd – als intrapreneur, programmaleider of consultant – om ‘bootstrapped’ innovatieprojecten te leiden of te ondersteunen waarvan de doelen ambitieus zijn, de uitdagingen complex en de middelen extreem beperkt zijn.

Projecten varieerden van leiderschap tot strategie, product- en serviceontwerp, complexe samenwerking en organisatieontwerp in zowel de publieke als de private sector, voor zowel grote als kleine organisaties. Mijn werk heeft me over de hele wereld gebracht.

We bereiken buitengewone resultaten door de kracht van authentieke verbinding. Bij elke complexe uitdaging waar ik mee bezig ben, liggen de oplossingen ongetwijfeld in het vinden van mensen met een adaptieve mindset, die hun creativiteit aanboren en bereid zijn om samen te werken in netwerken, “waar niemand iemand anders kan vertellen wat hij moet doen. ” De resultaten zijn transformerend, inspirerend, versterkend en regeneratief.

Hoe bouwen we een gedeeld doel en vertrouwen en leiden we met intentie? Hoe creëren we samen exponentiële waarde? Hoe betrekken we de mensen en middelen waarin we al investeren om met nieuwe en frisse oplossingen te komen? Hoe maken we ons collectieve potentieel vrij om geweldige dingen te bereiken? Hoe bouwen we een bedrijf dat de wereld echt nodig heeft?

Ik hou ervan om deze uitdagingen op te lossen en samen te werken met individuen en teams om samen de verborgen waarde in een organisatie te ontketenen.