Human Insight België
Associate

+32 475535202
ivanburm@human-insight.com

Ignace van Burm

Na een loopbaan van 30 jaar leiding geven en met ervaring in Executive Leadership in binnen- en buitenland ben ik resoluut de weg ingeslagen van de begeleiding van executives en senior management. Dit doe ik met een belangrijk doel voor ogen: de mensen een versneld leertraject aanbieden via workshops in teamontwikkeling en individuele coaching. Ik houd ervan om mensen te helpen schitteren en zelf meer in de schaduw te blijven.

Een greep uit de feedback die ik van mijn klanten mocht ontvangen en waarvoor ik hen enorm dankbaar ben: “Ignace begrijpt de kunst om het evenwicht te vinden tussen eerlijke ongezouten feedback en diplomatie.”; “Ignace brengt de dingen ongezouten maar met de fluwelen handschoen”; “Ignace begeleidt teams op een energieke manier. Wij waarderen zijn kunst om heel snel in het begeleidingsproces verbinding te maken. Hij straalt rust en zelfvertrouwen uit. Zijn ervaring op het vlak van international executive leadership is mooi meegenomen tijdens begeleidingstrajecten. Eén van zijn sterke punten is het onderbouwen van het verhaal met sprekende voorbeelden”.

Naast de professionele literatuur ben ik gepassioneerd door de klassieke literatuur, poëzie, muziek (van klassiek, jazz tot het betere werk in de popmuziek). Daarnaast ben ik ook een wijnliefhebber en regelmatige bezoeker van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Om dit hedonisme binnen de perken te houden vind ik mijn beweging in fietsen, tuinieren, tennis en golf. Maar bovenal brengen mijn kleinkinderen mij de nodige energie om mijn batterijen op te laden.