Over ons

Human Insight is toegewijd aan het onderzoeken, ontwikkelen en distribueren van strategische concepten en assessment tools. We zijn opgericht in 2000 en naast onze locaties in Den Haag en Londen zijn we actief in tientallen landen.

 

Samen met een actief netwerk van consultants, coaches, docenten en onderzoekers, helpen we professionals en organisaties wereldwijd met het behalen van hun strategische doelstellingen, het succesvol navigeren bij veranderingen en het creëren van duurzame waarde op de lange termijn.

Ons team

Het team dat Human Insight een gezicht geeft. De onderstaande mensen werken er elke dag hard aan om onze inzichten te delen met de rest van de wereld. We doen dit met veel plezier en met een geweldig team en netwerk. Wil je meer weten over de talenten binnen ons bedrijf en de mensen met wie wij werken? Klik op de foto’s hieronder voor ieders contactgegevens en persoonlijke verhaal.

Wereldwijd Netwerk

Een uitgebreid overzicht van onze actieve gecertificeerde partners wereldwijd en alle regio’s waar de tooling van Human Insight wordt ingezet.

 

Ben je specifiek op zoek naar iemand in een bepaalde regio, een bepaald land of een bepaalde sector? Klik op één van de rode pijlen en bekijk onze partners.