Helen

Human Insight Duitsland

Associate

+49 16097390825

hhenrich@human-insight.com

Helen Henrich

Mijn carrière begon in Engeland, waar ik de wereld van reclame ontdekte. Hier hielp ik organisaties met het vinden van de juiste weg naar groei, door middel van innovatieve en toekomstgerichte ideeën. In een later stadium groeide dit uit tot het bouwen van industrieën, wat ervoor zorgde dat ik al snel de “yellow pages girl” werd genoemd. De bijnaam werd me gegeven omdat ik goed was in het creëren van klantenbestanden en in het opbouwen van bedrijven van de grond af. Na mijn tijd in Engeland als accountmanager, ben ik verhuisd naar Duitsland.

Hier verlegde ik mijn focus naar een meer ondersteunende rol voor organisaties en hun teams, om zo hun internationale doelen te halen. Dit deed ik door middel van coaching, training en consulting in contexten als internationale transformaties, teambuilding en performance, om er een paar te noemen. Ik ben bij Human Insight aangesloten om de het coachen en trainen van teams en organisaties verder te ontwikkelen in Duitsland en Zwitserland. Mijn ervaring en interesse is in alle opzichten mensgericht, wat perfect aansluit bij het gedachtegoed van Human Insight.

In mijn vrije tijd wandel ik heel graag met mijn honden, reis ik met mijn kinderen en zit ik graag in een café’tje om de verscheidenheid aan mensen te observeren.