Human Insight United States
Associate

+1 (469) 8550909
franwilliswhite@gmail.com

Fran Willis White

Ik werkte op Wall Street toen ik deelnam aan een workshop persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Ik zag en voelde de kracht van ervaringsgerichte activiteiten om het leren niet alleen te versnellen, maar om dat leren onmiddellijk en permanent te integreren. Deze workshops werden destijds als “woo-woo” beschouwd, dus ik maakte er mijn missie van om erachter te komen hoe ik die woo-woo naar de bedrijfswereld kon brengen. Ik verliet Wall Street om de tools en het vak van training en leiderschapsontwikkeling te leren. Veranderingsleiderschap is het perfecte voertuig gebleken om te onderzoeken wat vroeger als “woo” werd beschouwd, maar wordt nu gezien als de basis van verantwoordelijkheid, behendigheid en snelheid door weerstand.

Ik ben een Change & Leadership Consultant en Executive Advisor. Mijn werk op het gebied van veranderleiderschap en groeibewustzijn omvat meer dan 25 jaar en honderden samenwerkingen met klanten en adviesbureaus.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitvoerend leiderschap en het stimuleren van teams om duurzame organisatorische uitmuntendheid te ondersteunen. Ik werk samen met boutique en wereldwijde adviesbureaus om veranderleiderschap, verandermanagement en strategische talentontwikkelingsprogramma’s aan te bieden ter ondersteuning van grootschalige transformatie-initiatieven.

Elk van mijn klantopdrachten is volledig op maat. Mijn aanpak wordt gedreven door een duidelijk gearticuleerde intentie en is een mix van mijn expertise in zaken, ervaringsleren, filosofie, de psychologie van menselijke prestaties en de neurowetenschap van veranderdynamiek en leiderschap. Onze klant-/adviseurteams cocreëren vervolgens oplossingen voor organisatietransformatie, versnelde innovatie-initiatieven, prestatieverbetering en cultuurtransformatie.

Ik ben dankbaar voor de kwaliteit en de levensduur van mijn klantrelaties. Ik schrijf de successen van mijn cliënt toe aan onze focus op tijdloze en onvoorwaardelijke principes van menselijke prestaties: intentie, zelfbewustzijn, verantwoordelijkheid, emotionele intelligentie en veranderingsgeletterdheid. Ik temper mijn directe en soms provocerende communicatie met wijsheid, humor en scherp inzicht om mijn cliënten te helpen de paradox te omarmen dat wat niet verandert, de sleutel is tot succesvolle gedragsverandering van individuen en organisaties.

Ik ben afgestudeerd aan het Douglass College van de Rutgers University, waar ik afstudeerde in de sociologie van religie en vrouwenstudies. Zoals je zou verwachten, was mijn eerste carrière na de universiteit als optiehandelaar voor een grote Wall Street-makelaardij.