Back to All Events

AEM-Cube Certificatie Training - NL

  • Human Insight - Netherlands Zuid Hollandlaan 7 Den Haag, ZH, 2596 Netherlands (map)

De AEM-Cube is de tool van Human Insight speciaal ontworpen om individuen en teams in kaart te brengen en daarom bij uitstek geschikt voor allerlei toepassingen van coaching en teamontwikkeling tot het ondersteunen van consulting op grote strategische vraagstukken.

Bent u geïnteresseerd om met de AEM-Cube aan de slag te gaan? Dan is de AEM-Cube Certificatie Training de plek om te beginnen. Deze volle 1-daagse cursus biedt u alles wat u nodig heeft om de volgende dag met de AEM-Cube aan de slag te kunnen. U begint met de achtergrond, theorie en concepten maar de nadruk ligt op veel praktijk cases, oefeningen en diepgaande praktische discussies. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een pakket tools om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze dag en uw persoonlijke oefen-case in de praktijk koppelt u uw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk hebben besloten dat u de concepten beheert bent u officieel gecertificeerd en mogen wij u onze partner noemen. Uiteraard bent u dan ook van harte welkom in het Human Insight netwerk, inclusief de Practitioner Workshops en Partner Drinks.

 

Datum: donderdag 15 februari, 9:00 uur - 17:30 uur

Locatie: Zuid Hollandlaan 7, Den Haag

Prijs: €750,- 

Aanmelden kan middels de link hieronder:

We zien u graag tegemoet op donderdag 15 februari!

Earlier Event: February 5
AEM-Cube Certificatie Training - UK