Back to All Events

Workshop klantbeleving: Lancering RPA-Cube, business games en Qi guide

Human Insight organiseert een bijeenkomst waarbij onze nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd om de klantbeleving van onze eindgebruikers te verhogen. Onderdeel hiervan is dat wij met trots onze laatste tool de RPA-Cube tijdens deze dag willen presenteren. In combinatie met de AEM-Cube brengt deze tool de resultaatgebieden in kaart van een bepaalde functie. De RPA-Cube is ideaal om ingezet te worden voor werving en selectie doeleinden, helderheid te krijgen bij verschillende stakeholders over de invulling van bepaalde resultaatgebieden binnen een functie en match met het zoek van de juiste kandidaat. Wij denken dat de combinatie van AEM-Cube met RPA-Cube een erg sterke en mooie fit is en wij kijken uit naar jouw professionale mening en feedback over het gebruik van deze tools. 

Meld je nu aan en maak kennis met de RPA.

Daarnaast is deze bijeenkomst ook bedoelt om kennis te maken met al onze andere nieuwe producten en teamleden. Ontmoet mede practitioners, vergroot je netwerk en deel jouw ervaring op het gebied van business development.

Wat haal ik er uit?!

  • Ervaar onze nieuwste workshop materialen en leer hoe dit toe te passen voor een ultieme klantbeleving 
  • Maak kennis met de nieuwste inzichten van de AEM-Cube
  • Ontdek de nieuwe Qi-Guide speciaal ontwikkeld ter aanvulling van de AEM-Cube (mede tot standgekomen door een samenwerking met de London Business school), de nieuwste AEM-Cube brochures en handleidingen
  • Leer meer over de  Human Insight Business Games
  • Presentatie over de RPA-Cube, wat het inhoud en hoe dit toe te passen

Datum: Donderdag 13 april 2017
Locatie: Zuid Hollandlaan 7, Den Haag
Prijs: kosteloos
Schrijf u in via onderstaande knop: