Back to All Events

Always Change a Winning Team! - NL

  • Amsterdam Art Center 23 Donauweg Amsterdam, NH, 1043 AJ Netherlands (map)

Inspiratiedag “Always Change a Winning Team”

Human Insight en Go4People organiseren op 23 November gezamenlijk deze inspiratiedag Op de inspirerende locatie van het Amsterdam Art Center ontmoeten we u graag om  actief aan de slag te gaan in een aantal workshops rond het thema “Always change a winning team

Wie is Go4People?  
Go4People is een jonge organisatie met veel ervaring. Wij zijn:

  • Een inspiratie- en adviesbureau op het snijvlak van organisatie en mens.
  • Gevormd door een netwerk van professionals, gedreven door één gemeenschappelijke visie.
  • Met een grote diversiteit in achtergrond en ervaring, van HR en coaching tot en met teambegeleiding en organisatie-ontwerp.
  • In samenwerking met ervaren en deskundige professionals en toonaangevende partners.
     

Wie is Human Insight?
Human Insight helpt ambitieuze ondernemingen op het gebied van verandering, innovatie en groei. Met behulp van online assessments en organisatie performance tools helpen zij om mensen in hun kracht te zetten. Zij leveren  organisaties gepaste handvatten waardoor ze in staat worden gesteld om wendbaar en weerbaar te zijn voor verandering!

Waarom "Always change a winning team?"
Bedrijven en professionals hebben voortdurend te maken met verandering maar slechts weinigen zijn zich bewust van hoe deze veranderingen hun bedrijfsvoering en hun bijdrage beïnvloeden, hoe ze deze veranderingen zo succesvol mogelijk kunnen navigeren en waarom het cruciaal is om altijd een winnend team te durven veranderen.

Het programma
Door een interessante keynote speaker, een divers aanbod van workshops en de AEM-Cube vragenlijst als onderdeel van de aanmelding verkrijgt u tijdens “Always Change a Winning Team” inzichten in de dynamieken van verandering voor individuen, teams en organisaties en wat deze betekenen voor thema’s als leiderschap, samenwerking en strategie.

Een gelukkig team is een winnend team
Wat is het verschil tussen falen en floreren bij teams?  Geluk is een controversieel woord in de zakelijke context. Toch tonen wetenschappers keer op keer aan dat gelukkige mensen succesvoller zijn. Hoe kan je geluk in teamverband stimuleren?   Wat zijn cruciale factoren hoe teams in de flow elkaar vinden?   Hoe zorg je ervoor dat talenten op elkaar laten aansluiten in plaats van elkaar in de weg zitten? 

In deze workshop laat Veronique Kilian, auteur van “Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties”, je kennis maken met de geluksvaardigheden, geluksgewoonten en bedrijfscases waaruit blijkt hoe geluk echt werkt! 

Creative Change
Creativiteit is essentieel om in te spelen op een steeds veranderend tijdperk. Teams die hun collectieve intelligentie en creativiteit weten te bundelen voor aankomende vernieuwingen zijn ‘The winners of change’. Ervaar in deze workshop de kracht van creativiteit in teams middels gamestorming. 

Blijven winnen begint met vitaliteit
Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Aandacht besteden aan de gezondheid van uw medewerkers betaald zich terug.  En toch blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat slechts een derde van de beroepsorganisaties wereldwijd beleid heeft om vitaliteit bij de medewerkers te bevorderen. Hoe is dat in uw organisatie? In de workshop Blijven winnen begint met vitaliteit ervaart u hoe de energiebalans in het lichaam gemeten én zonodig hersteld kan worden door het zelfregulerend vermogen van het lichaam te activeren. Laat u verrassen door deze toegankelijke methode, die er toe bijdraagt dat u of uw medewerkers langer energiek en met plezier aan het werk kunnen blijven.

Winnen doe je met elkaar
Eigenaarschap is een veel gehoorde kreet in management land. "Als de mensen maar eigenaarschap zouden tonen, dan..." Maar is dat wel zo? En als het dan waar is, wat staat dat eigenaarschap in de weg? Welke rol heeft u daar in als leidinggevende? 

In deze workshop gaan we op creatieve wijze aan de slag met eigenaarschap, staan we stil bij een klein beetje theorie  en maakt u kennis met tips en tools om het gevoel van eigenaarschap te versterken.

How to become  a winning team?
Deze workshop staat stil bij het begrip “winnen”. Wanneer win jij? En wat doet dat met je?
We bieden een interactieve sessie waar je ook echt aan het werk wordt gezet - samen en individueel - met als doel jouw eigen rol in groepen en teams beter te begrijpen en uit te kunnen voeren.

Methodieken die in deze kennismakingssessie worden toegepast zijn onder andere systemisch werk, introspectie en intervisie.

Datum: Datum: donderdag 25 januari, 13:30 uur - 18:30 uur

Locatie: Amsterdam Art Center, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam

Prijs: €49,95 Early Bird special! (Vanaf 23 oktober €59,95)

Voor alle deelnemers is er na afloop een goody bag ter waarde van 75 euro!

Bij binnenkomst kunt u zich inschrijven voor de twee workshops die u het meest aanspreken. Voor iedere workshop is er een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

Aanmelden kan middels de knop hieronder:

We zien u graag tegemoet op donderdag 25 januari!

Earlier Event: November 10
Human Insight Business Partner dag
Later Event: February 5
AEM-Cube Certificatie Training - UK