Back to All Events

Agile Strategy Masterclass, develop and implement strategy faster - NL


  • Human Insight - Spaces 7 Zuid Hollandlaan Den Haag, ZH, 2596 AL Netherlands (map)

Agile Strategy Masterclass powered by Agile Strategy Lab, Purdue University

Wilt u ook sneller van strategie naar succesvolle implementatie? Tijdens deze masterclass leert u van de mensen van Agile Strategy Lab hoe u methodisch te werk kunt gaan om via een Agile werkmethode uw strategie consequent en succesvol door te voeren naar dagelijkse operatie.

Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal u helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor uw organisatie.

Voor wie
Deze training is uitstekend voor leidinggevenden, projectmanagers en individuen die leiding geven aan verandering binnen een organisatie. Denk hierbij aan organisaties die in transitie zitten en op zoek zijn naar een werkmethode om sneller resultaten te behalen met de mensen binnen de organisatie.

Wat te verwachten
Tijdens de training zullen wij stilstaan bij de volgende onderwerpen en wordt u getrained om de volgende elementen succesvol uit te zetten binnen een organisatie omgeving. U zult leren samenwerkingen te leiden, deze vernieuwde manier van samenwerken uit te leggen, uit te zoeken wat voor welke samenwerking het best werkt en hierop in te spelen, “Strategic Doing” workshops te ontwerpen en te geven, geavanceerde samenwerkingen te creëren en te leiden, nieuwe kansen te vinden en hierop in te spelen, strategieën te leiden zonder te delegeren en controleren.


Datum: Maandag 23 april t/m vrijdag 25 april

Locatie: Human Insight - Zuid Hollandlaan 7, Den Haag

Prijs: €1750,- exlusief BTW

Schrijf u in via onderstaande knop:

We zien u graag tegemoet op maandag 23 april!

Earlier Event: April 16
AEM-Cube Certificatie Training - USA
Later Event: September 28
AEM-Cube Certificatie Training - NL