Back to All Events

ACT-Cube Certificatie Training

  • Human Insight Barbara Strozzilaan 201 Amsterdam, NH, 1083 Netherlands (map)

De ACT-Cube is de tool van Human Insight speciaal ontworpen om de interactie tussen groepen en business units in kaart te brengen en daarom bij uitstek geschikt voor organisatie ontwikkeling, cultuur analyses en het ondersteunen van consulting op grote strategische vraagstukken.

Bent u geïnteresseerd om met de ACT-Cube aan de slag te gaan? Dan is de ACT-Cube Certificatie Training de plek om te beginnen. Deze volle 1-daagse cursus biedt u alles wat u nodig heeft om de volgende dag met de ACT-Cube aan de slag te kunnen. U begint met de achtergrond, theorie en concepten maar de nadruk ligt op veel praktijk cases, oefeningen en diepgaande praktische discussies. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een pakket tools om in de praktijk te kunnen oefenen.

Na deze dag en uw persoonlijke oefen-case in de praktijk koppelt u uw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk hebben besloten dat u de concepten beheert bent u officieel gecertificeerd en mogen wij u onze partner noemen. Uiteraard bent u dan ook van harte welkom in het Human Insight netwerk, inclusief de Practitioner Workshops en Partner Drinks.

Datum: vrijdag 9 september, 9.00 uur - 17.00 uur

Locatie: Barbara Strozzilaan 201, Amsterdam

Prijs: €450,- (als u zich inschrijft voor de AEM-Cube én de ACT-Cube Certificatie Trainingen betaalt u €800,- voor beide trainingen gezamenlijk; deze hoeven niet in dezelfde week gevolgd te worden).

Aanmelden kan middels de link hieronder:

Schrijf u hier in

We zien u graag tegemoet op 9 september!

Earlier Event: September 8
AEM-Cube Certificatie Training
Later Event: October 7
Practitioner's Workshop