ACT-Cube Certificatie Training
Sep
29
10:00am10:00am

ACT-Cube Certificatie Training

De wereld is in transitie. Het verandertempo, de onvoorspelbaarheid, digitalisering en complexiteit nemen toe. Darwin omschreef dit het best: "it is not the strongest that survives, nor the most intelligent, it is the one that is most adaptable to change." Wendbare organisaties worden gekenmerkt door het samenvallen van de werkelijke en de gewenste cultuur. Dit zijn organisaties die de (kern)waarden hebben weten te verankeren in de werkelijke cultuur en de juiste balans hebben weten te vinden tussen vertrouwen en controlemechanismes.

View Event →
Leiderschapsprogramma: vertrouwen en moreel leiderschap
Oct
6
10:00am10:00am

Leiderschapsprogramma: vertrouwen en moreel leiderschap

Door de dagelijkse confrontatie met (inter)nationale politieke ontwikkelingen is het niet verwonderlijk dat leiderschap en vertrouwen thema’s zijn die veel mensen bezighouden. Ook binnen organisaties wordt vertrouwen steeds vaker gezien als de key-factor voor succes. Het gebrek eraan, namelijk ongeloofwaardigheid, heeft grote gevolgen voor de reputatie en aantrekkingskracht. 

View Event →
Human Insight Business Partner dag
Nov
10
1:00pm 1:00pm

Human Insight Business Partner dag

Speciaal voor Human Insight business partners organiseren wij terugkerende Practitioner's Workshops: het platform om uw ervaringen uit de praktijk te delen en vragen te stellen, zowel aan leden van het Human Insight team als vooral ook aan mede-partners en -practitioners. De nadruk van deze Partnerdag zal liggen op de ondersteunende (nieuwe) materialen; content in de vorm van begeleidende brochures, booklets en business games in de nieuwe huisstijl van Human Insight. Hieronder bevindt zich een overzicht van alle onderwerpen die wij deze dag willen bespreken. 

⬡ Nieuwe brochures voor de AEM-Cube, ACT-Cube en RPA-Cube
⬡ Twee handboeken

 • Team Dynamiek (hoe werken verschillende typen individuen samen, hoe communiceren ze, leveren ze resultaten en hoe gaan ze om met conflicten?) 
 • De AEM-Cube en competenties (hoe interpreteren en dragen verschillende individuen verschillende competenties uit?)

⬡ Business games en ervaringen
⬡ Benchmarking en business cases
⬡ Cognitieve diversiteit en team performance

Gevolgd door een partner borrel waarbij u uiteraard van harte welkom bent!

Datum: vrijdag 10 november, 13.00 uur - 17.00 uur

Locatie: Zuid Hollandlaan 7, Den Haag

Prijs: gratis maar niet geheel vrijblijvend: afmelden kan t/m 28 oktober.

Aanmelden kan middels de link hieronder.

Schrijf u hier in

We zien u graag tegemoet op 10 november!

  View Event →

  Workshop klantbeleving: Lancering RPA-Cube, business games en Qi guide
  Apr
  13
  12:00am12:00am

  Workshop klantbeleving: Lancering RPA-Cube, business games en Qi guide

  Human Insight organiseert een bijeenkomst waarbij onze nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd. Met trots presenteren wij onze nieuwste tool, de RPA-Cube. In combinatie met de AEM-Cube brengt deze tool de meest relevante verantwoordelijkheidsgebieden in kaart. De RPA-Cube laat zien op welk gebied er focus nodig is voor een functie en de AEM-Cube laat zien wie er het best waarde kan toevoegen in dit gebied. 

  View Event →
  Human Insight Partner Practitioner Workshop
  Mar
  3
  9:00am 9:00am

  Human Insight Partner Practitioner Workshop

  Op vrijdag 3 maart organiseert Human Insight een speciale partnerbijeenkomst. In de ochtend is er een gastcollege van Purdue University, Agile Strategy Lab, Scott Hutcheson. Daarna is er een interactieve sessie gepland met Peter Robertson om de diepte in te gaan betreffende achterliggende concepten en ideëen rondom de AEM-Cube.

  View Event →
  Nov
  25
  12:00am12:00am

  AEM-Cube Certificatie Training

  De AEM-Cube is de tool van Human Insight speciaal ontworpen om individuen en teams in kaart te brengen en daarom bij uitstek geschikt voor allerlei toepassingen van coaching en teamontwikkeling tot het ondersteunen van consulting op grote strategische vraagstukken.

  Bent u geïnteresseerd om met de AEM-Cube aan de slag te gaan? Dan is de AEM-Cube Certificatie Training de plek om te beginnen. Deze volle 1-daagse cursus biedt u alles wat u nodig heeft om de volgende dag met de AEM-Cube aan de slag te kunnen. U begint met de achtergrond, theorie en concepten maar de nadruk ligt op veel praktijk cases, oefeningen en diepgaande praktische discussies. Uiteraard zijn alle oefenmaterialen inbegrepen, evenals een pakket tools om in de praktijk te kunnen oefenen.

  Na deze dag en uw persoonlijke oefen-case in de praktijk koppelt u uw interpretaties aan ons terug middels een geschreven verslag en een korte (eventueel) online presentatie. Nadat we deze hebben besproken en gezamenlijk hebben besloten dat u de concepten beheert bent u officieel gecertificeerd en mogen wij u onze partner noemen. Uiteraard bent u dan ook van harte welkom in het Human Insight netwerk, inclusief de Practitioner Workshops en Partner Drinks.

  Datum: vrijdag 25 november, 12.00 uur - 17.00 uur

  Locatie: Zuid Hollandlaan 7, Den Haag

  Prijs: €450,- (als u zich inschrijft voor de AEM-Cube én de ACT-Cube Certificatie Trainingen betaalt u €800,- voor beide trainingen gezamenlijk; deze hoeven niet in dezelfde week gevolgd te worden).

  Aanmelden kan middels de link hieronder:

  Schrijf u hier in

  We zien u graag tegemoet op 25 november!

  View Event →
  Introductie Seminar
  Oct
  7
  3:00pm 3:00pm

  Introductie Seminar

  Voor iedereen die van Human Insight heeft gehoord maar er nog nooit concreet kennis mee heeft gemaakt zijn er in 2016 de Introductie Seminars. Bent u benieuwd wat we doen, waar we voor staan en wat we te bieden hebben? Of bent u een ervaren en/of voorheen gecertificeerde business partner die weer eens door de echte basis wil worden meegenomen?

  View Event →
  Nieuwjaarsborrel Human Insight
  Jan
  29
  5:00pm 5:00pm

  Nieuwjaarsborrel Human Insight

  Alle Human Insight business partners zijn van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel om als eerste een kijkje te krijgen in onze nieuwste producten en ontwikkelingen, te netwerken en te sparren met andere partners en uiteraard het Human Insight team. Onder het genot van een drankje praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen. 

  View Event →
  Human Insight Partner Borrel
  Oct
  30
  4:00pm 4:00pm

  Human Insight Partner Borrel

  Human Insight nodigt al haar business partners uit voor een partner drinks. Graag ontmoeten wij u op 30 oktober en informeren wij u onder het genot van een drankje over de dingen waar Human Insight aan heeft gewerkt de afgelopen maanden. Ook heeft u de mogelijkheid om met andere business partners te netwerken. 

  View Event →