Human Insight

Evenementen

Aankomende evenementen van Human Insight

Bij Human Insight bieden we naast certificatietrainingen en workshops, ook een hoop evenementen aan. Van gratis webinars, tot dagen voor onze partners. Ben jij erbij?

Evenementen

AEM-Cube® Verdiepingsslag

aem-cube verdiepingslag small

AEM-Cube Verdiepingsslag Op donderdag 28 september bieden wij een sessie aan onder begeleiding van Human Insight om een verdieping te maken in het gebruik en toepassing van de inzichten die het instrument te bieden heeft op verschillende niveaus.

Omgaan met Complexiteit - CHRO Roundtable Event

Omgaan met Complexiteit

Omgaan met Complexiteit Donderdag 12 oktober komen we samen voor ons CHRO Roundtable Event ‘Omgaan met Complexiteit’. Tijdens dit evenement komen ervaren experts uit diverse sectoren samen en delen hierbij hun kennis en inzichten. Deze dag staan betekenisvolle discussies, kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden centraal.

Celebrating Success - Practitioner Event

Celebrating Success

Celebrating Succes Op vrijdag 17 november willen wij graag samen met ons netwerk onze successen delen als het gaat om succesvolle klant transformatietrajecten, team performance sessies, leiderschapsprogramma’s. Kom je ook naar ons ‘Celebrating Success’-evenement?

Certificatietrainingen

AEM-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining AEM-Cube

AEM-Cube Certificatietraining De AEM-Cube Certificatietraining online biedt coaches, consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de AEM-Cube assessment. Deze training bevat onder andere kennisoverdracht, de wetenschappelijk basis, businesscases, praktische oefeningen en uitleg over toepassingsgebieden om de organisatie en teamperformance inzichtelijk te maken, middels het gebruik van de AEM-Cube assessment.

ACT-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining ACT-Cube

ACT-Cube Certificatietraining Met de ACT-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om de cultuur en waardeketens van een organisatie te visualiseren en meetbaar te maken zodat je organisaties in staat kan stellen om duurzamere prestaties te leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

RPA-Cube Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining RPA-Cube

RPA-Cube Certificatietraining Met de RPA-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om dit strategisch assessment, dat resultaatgebieden van een functieprofiel in kaart brengt aan de hand van drie dimensies, in te zetten. Met de mogelijkheid om dit inzichtelijk te maken worden organisaties in staat gesteld het optimale uit elk individu, team en elke functie te halen.

Quality of Interaction (Qi) Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining Qi Index

Quality of Interaction (Qi) – Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis, één van de onderzoekers en bedenkers van dit nieuwe assessment.

Dagelijks insights en als eerste op de hoogte van evenementen en trainingen? Volg ons op onze socials:

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!