Evenementen

Covid-19 maatregelen

In verband met het Coronavirus zijn onze evenementen hoofdzakelijk online. Bij sommige evenementen is het mogelijk om een voorkeur (online/offline) aan te geven. Onze offline evenementen zullen voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

Aankomende evenementen

Nieuwe ontwikkelingen webinar

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina

Events-Nieuwe-ontwikkelingen-1024x1024

Nieuwe ontwikkelingen webinar Een interactieve webinar waarin nieuwe ontwikkelingen van dat kwartaal worden besproken. 

AEM-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining AEM-Cube

AEM-Cube Certificatietraining De AEM-Cube Certificatietraining online biedt coaches, consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de AEM-Cube assessment. Deze training bevat onder andere kennisoverdracht, de wetenschappelijk basis, businesscases, praktische oefeningen en uitleg over toepassingsgebieden om de organisatie en teamperformance inzichtelijk te maken, middels het gebruik van de AEM-Cube assessment.

ACT-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining ACT-Cube

ACT-Cube Certificatietraining Met de ACT-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om de cultuur en waardeketens van een organisatie te visualiseren en meetbaar te maken zodat je organisaties in staat kan stellen om duurzamere prestaties te leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

RPA-Cube Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining RPA-Cube

RPA-Cube Certificatietraining Met de RPA-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om deze strategisch assessment, dat resultaatgebieden van een functieprofiel in kaart brengt aan de hand van drie dimensies, in te zetten. Met de mogelijkheid om dit inzichtelijk te maken worden organisaties in staat gesteld het optimale uit elk individu, team en elke functie te halen.

Quality of Interaction (Qi) Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining Qi Index

Quality of Interaction (Qi) – Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis, één van de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Solliciteer direct!

Stuur direct een open sollicitatie of bekijk onze openstaande vacatures.

Vul je gegevens in, upload je motivatiebrief en CV en wij nemen binnen een week contact met je op.