Evenementen

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

Practitioner Workshop - Innovatie 15 november 2019

november 15, 2019

Doe, denk en leer mee over innovatie tijdens de Human Insight Practitioner Workshop op 15 november. Een exclusief event voor de partners, coaches en consultants in het Human Insight netwerk.

Boek ticket

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining 13 november 2019

november 13, 2019

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis en Alison Reynolds de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Boek ticket

AEM-Cube® Certificatieprogramma - Nyenrode Business Universiteit 4 - 5 november 2019

november 04, 2019

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit bieden wij jou een driedaags certificeringsprogramma voor de AEM-Cube® assessment. Het AEM-Cube® Certificatieprogramma biedt u alle vaardigheden en kennis om de AEM-Cube® in de praktijk te brengen.

Boek ticket

Coaching Workshop - Always Change a Winning Team 20 september 2019

september 20, 2019

Always Change a Winning Team Neem deel aan deze interactieve workshop over team dynamieken, coaching dilemma's en inzicht in de persoon binnen de strategie van een organisatie. Coaching Workshop, 20 september 2019, Antwerpen, België

Boek ticket

Strategic Doing Masterclass 1 - 3 oktober 2019

oktober 01, 2019

Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal je helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor jouw organisatie.

Boek ticket