Eindgebruiker

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

Wat biedt Human Insight voor eindgebruikers?

Inmiddels hebben we meer dan 2500 bedrijven in onze database staan die met ons, of met een van onze partners heeft samengewerkt. Ons klantportfolio bestaat uit internationaal opererende klanten, die worden verbonden door een passie voor het begeleiden van verandering en groei in organisaties.

Wat maakt ons uniek?

Onze aanpak, onderzoeken en inzichten zijn uniek in de markt. De inzichten die wij middels onze assessments kunnen bieden, geven veel handvatten voor professionals, managementteams en veranderdeskundigen. De kracht van onze tools en aanpak zit in de voorspellende factor van de essentiële factoren die performance verklaren in een organisatiecontext. In onze aanpak besteden wij in het bijzonder veel aandacht aan het menselijk aspect en de gezondheid van de verschillende interacties die er dagelijks in de organisatie als een ecosysteem plaatsvinden. Wij bieden praktische handvatten, inzichten en interventies om mensen die een gezamenlijk doel nastreven binnen een organisatie beter op elkaar te laten inspelen.

Daarnaast zit onderzoek doen naar organisatieverandering, performance en het belang van strategische en cognitieve diversiteit in ons DNA. Daarom werken wij samen met gerenommeerde business schools zoals London Business School, Ashridge Business School, Nyenrode Business Universiteit en Purdue University. Dit heeft geleid tot een aantal publicaties, onder andere in de Harvard Business Review.

Door organisaties als ecosystemen te beschouwen bieden wij belangrijke handvatten om anders na te denken over de groei, veranderingen, ontwikkelingen en innovaties in deze ecosystemen. Onze klanten werken met verschillende methodieken, resultaten en doeleinden, zoals 1-op-1 coaching, teamdynamieken of het in kaart brengen van strategische diversiteit. De volgende drie thema’s vormen hierin de rode draad en zijn perfect te begeleiden door middel van onze tools.

Grow icon

Groei

Elke organisatie groeit en verandert. Het interessante is dat groei vele scenario’s kent en dat met de juiste inzichten een organisatie zich hierop goed kan voorbereiden. Onze tools laten zien in welke groeifase een organisatie zich bevindt en voor welke uitdagingen zij staan om de volgende stap te nemen. Wij bieden hiervoor passende begeleiding met behulp van ons ervaren business consulting netwerk. Human Insight levert hiervoor data en onderzoek en treedt in samenwerking met haar business consultants op wanneer dit nodig is.

Lead icon

Leiden

Het leiding geven in tijden van groei of verandering is een uitdagende kwestie. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen aan talentontwikkelingsprogramma’s en speciale verandertrajecten voor managementteams. In samenwerking met verschillende business schools hebben wij veel onderzoek gedaan naar de essentiële succesfactoren in het leidinggeven aan teams tijdens groei en verandering binnen organisaties. De resultaten zijn opgenomen in ons programma High Performing Teams. Bekijk de brochure hieronder om meer te weten te komen over dit programma.

Innovate icon

Innoveren

In de gesprekken met onze klanten komt innovatie vaak aan de orde. Van “wij zijn te groot en moeten meer innoveren” tot “ik wil een growth-mindset cultuur”. Hierachter schuilt vaak de druk van externe marktpartijen (zoals disruptie), de snelheid waarop geacteerd moet worden en de grote impact van technologie op hoe wij tegenwoordig zaken doen. Wij bieden organisaties op dit vlak inzicht in hun strategische en cognitieve diversiteit. Zijn zij in staat om snel en adequaat in te spelen op de snel veranderende wereld? Benieuwd naar hoe wij dit doen? Neem contact op met ons!