Deelnemer

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

Welke inzichten biedt Human Insight?

De tooling van Human Insight biedt meerdere interessante inzichten voor deelnemers. Hierbij definiëren wij een deelnemer als iemand die één van de Human Insight tools gebruikt of heeft ingevuld ten behoeve van carrière-ontwikkelingen, leiderschap, management developmentprogramma’s, teamontwikkeling of een transitietraject van een organisatie. De inzet van de Human Insight tooling biedt deelnemers zo inzichten in persoonlijke ontwikkeling,  teamdynamieken en performance. Hierin staan het individueel talent en de impact die dit heeft op het behalen van organisatiedoelstellingen, de ontwikkeling van talent en de samenwerking met anderen centraal. Op deze manier wordt de tooling succesvol ingezet bij groei-, innovatie- en verandertrajecten.

1op1coaching icon

Professionele 1-op-1 coaching

Krijg inzicht in de persoonlijke drijfveren en talenten die je uniek maken en waar jouw bijdrage optimaal tot haar recht komt als het gaat om organisatiegroei, -strategie en -ontwikkeling.

Teamontwikkeling_Teambegeleiding icon

Teamontwikkeling

Voor teams bieden wij inzichten in teamdynamiek, de cognitieve en strategische opmaak van de groep in relatie tot resultaatgebieden en de overall performance van de groep.

Organisatie_Ontwikkeling icon

Organisatieontwikkeling

Voor organisaties bieden wij inzichten om de wendbaarheid van een organisatie in kaart te brengen en dit te matchen met de uitgezette groeistrategie c.q. -scenario's.

Werkwijze voor organisaties

Onze klanten doorlopen de volgende stappen bij het uitzetten van een assessment. Hiervoor beschikt Human Insight over een eigen online platform vanwaar uitnodigingen verstuurd worden naar deelnemers om een assessment in te vullen over zichzelf, een collega of een organisatie. Hiernaast staat een overzicht van de stappen die een klant doorloopt. In nauw overleg stemmen we het project af en regelen we de communicatie met de deelnemers en de datacollectie.

Human Insight project proces

Werkwijze voor deelnemers

Afhankelijk van het type assessment en de manier van werken zal een deelnemer een uitnodiging ontvangen om een assessment in te vullen. Vanuit Human Insight gaat dit altijd volgens een bepaald proces waarbij een deelnemer een link en verdere informatie  ontvangt per e-mail om in te loggen op één van onze assessmentportalen of voor onze Human Insight Academy. De data die wordt verzameld zal, afhankelijk van het type project, gebundeld worden in rapportages. Deze bevatten bijvoorbeeld:

  • een persoonlijk rapport voor coaching doeleinden;
  • een groepsrapport ten behoeve van teamdynamieken;
  • geaggregeerde data van grote groepen medewerkers (personeel per afdeling) ten behoeve van groepspresentaties;
  • heatmaps en andere selectieve data-analyses om organisatievraagstukken te onderzoeken. 
Human Insight assessment portaal

“Het is fascinerend om te zien hoeveel baat studenten en young professionals hebben bij de inzichten die de AEM-Cube tool te bieden heeft en om vervolgens de resultaten met hen door te nemen en dit te projecteren op de carrièrekeuzes die gemaakt moeten worden. Om deze young professionals hierin te begeleiden, hebben wij een speciaal programma ontworpen genaamd ‘The Graduate Dilemma’ waarbij de AEM-Cube de basis is van het programma. Het is fantastisch om young professionals inzichten te geven die hen beter voorbereiden op de te nemen carrièrestappen.”

Ron Soonieus
Ron Soonieus
Partner Camunico | Executive in residence at INSEAD