Danique Slob

Human Insight Nederland
Marketing & Communicatie Specialist

+31 (0)6 19755025
dslob@human-insight.com

Danique Slob

Na mijn studie heb ik mijn eerste baan gevonden over de grens. In Berlijn ben ik binnen mijn rol als Content Manager verantwoordelijk geweest voor de performance en organische groei van de Nederlandse en Belgische websites van Auto1. Een super leuke en leerzame ervaring in een toffe stad.

Toch begon Rotterdam weer aan mij te trekken en ben ik terug gegaan naar mijn roots. Na een aantal marketing en communicatie klussen voor verschillende grote merken in Nederland, ben ik bij Human Insight terecht gekomen.

Binnen Human Insight zal ik mij richten op onder andere het opzetten van bijzondere campagnes, de online vindbaarheid en performance van de website van Human Insight. Verder zal ik de stem zijn achter de socials en communicatie en hoop ik dat te doen met een dagelijkse dosis energie.

Naast werken doe ik ook een hele hoop andere dingen. Zo kun je mij altijd bellen voor een drankje of wat te eten en kom ik ook voor een dansje opdraven. Ook vind ik het heerlijk om te knutselen of potten te bakken en zijn mijn planten altijd groen.