Coaches en consultants

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

Waarom werken met Human Insight?

De tooling, methodologie en aanpak biedt coaches en consultants verschillende waarde proposities om organisaties, teams en individuen te begeleiden bij verandermanagement, groei, teamdynamieken en de ontwikkeling van professionals. Benieuwd welke proposities succesvol worden ingezet door 2500 gecertificeerde consultants wereldwijd? Bekijk dan onze lijst hieronder.

1op1coaching icon

1-op-1 coaching

Het in kaart brengen van talenten en drijfveren en dit linken aan de groeifase van een bedrijf, resultaatgebieden en strategie, dat is wat onze tool, de AEM-Cube, uniek maakt in 1-op-1 coaching en begeleiding ten opzichte van andere assessments. Een bijzonder inzicht dat professionals gebruiken voor carrièreplanning, -verrijking en -ontwikkeling.

Teamontwikkeling_Teambegeleiding icon

Team begeleiding

De inzichten die onze tooling biedt wordt door veel van onze business consultants ingezet om teamdynamieken in kaart te brengen. Denk hierbij aan managementteams, Raden van Besturen of Commissarissen, of teams die binnen een afdeling samenwerken. Het unieke van onze aanpak hierin is dat de tools inzicht geven in cognitieve- en strategische diversiteit. Een ideale manier om de ‘bottlenecks’ en de positieve elementen van het team in kaart te brengen en dit te linken aan de organisatiedoelstellingen.

Organisatie_Ontwikkeling icon

Organisatieontwikkeling

Organisaties zijn continu in transitie en door externe marktfactoren worden zij onder druk gezet om sneller te reageren. Organisaties spelen hier adequaat op in door werkvormen aan te nemen om sneller en meer ‘agile’ te zijn. De coaches en consultants die gebruik maken van Human Insights tooling prijzen de nadruk van de tools op het individu: waarom zijn juist bepaalde gedragingen productief of contraproductief als het gaat om organisatieontwikkeling? Hoe benader je thema’s zoals innovatie, groei en transitie op een optimale manier? De tools worden zo ingezet op grote schaal om organisaties, afdelingen en teams in kaart te brengen.

Coaching- en consulting netwerk

Om tot het netwerk van Human Insight toe te treden kunnen coaches en consultants een certificatietraining volgen. Dit kan zowel on- als offline gedaan worden. De online certificatietrainingen worden aangeboden via de Human Insight Academy. Daarnaast worden er ook regelmatig trainingsdagen georganiseerd op locatie. De trainingen worden gepost op onze evenementenpagina en potentieel geïnteresseerden kunnen zich direct inschrijven.

Practitioner bijeenkomsten

Human Insight organiseert verschillende soorten bijeenkomsten voor haar netwerk. Voor gecertificeerde deelnemers organiseren wij o.a. practitionerworkshops waarbij coaches, consultants en klanten de mogelijkheid krijgen om hun opgedane kennis en business cases te delen met elkaar. Daarnaast organiseert Human Insight ook online Webinars rondom interessante en actuele thema’s en nodigt daarbij (internationaal gerenommeerde) topsprekers uit om hun kennis te delen met het netwerk. De practitionerbijeenkomsten zijn gratis bij te wonen, maar niet vrijblijvend. De verschillende evenementen voor coaches en consultants worden onder de aandacht gebracht via LinkedIn, onze nieuwsbrief en de evenementenpagina op onze website.

Statische onderbouwing AEM-Cube